Buzz

Ο Ομάρ Σι από «Αθικτος»....μεταλλαγμένος!

στα 10

Ο Μπράιαν Σίνγκερ επέλεξε τον 35χρονο Γάλλο πρωταγωνιστή για να ενώσει δυνάμεις με το καστ των υπόλοιπων μεταλλαγμένων στο «X-Men: Days of Future Past»!

Ο Ομάρ Σι από «Αθικτος»....μεταλλαγμένος!

Με ένα tweet ανακοινώνονται πλέον οι χολιγουντιανές υπογραφές! Ο Μπράιαν Σίνγκερ ανακοίνωσε στον twitter λογαριασμό του ότι ο Ομάρ Σι είναι το νέο μέλος της οικογένειας των «X-Men: Days of Future Past» δίπλα στους Ιαν ΜακΚέλεν, Πάτρικ Στιούαρτ, Χιου Τζάκμαν, Ανα Πάκουιν, Ελεν Πέιτζ, Σον Ασμορ, αλλά και τους νεότερους στο franchise - Τζέιμς ΜακΑβόι, Μάικλ Φασμπέντερ, Τζένιφερ Λόρενς και Πίτερ Ντίκλεϊτζ.

Ο τελευταίος υπέγραψε μόλις 2 εβδομάδες πριν και βρίσκουμε ότι αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή του Σίνγκερ. Οσο αφορά στον Σι, δεν γνωρίζουμε ποιον χαρακτήρα καλείται να παίξει. Αποτελεί πάντως άλλη μία έξυπνη κίνηση του Σίνγκερ να συγκεντρώσει στο καστ ηθοποιούς και όχι action heroes - ο Σι ήταν εξαιρετικός στους «Αθικτους» και μάλιστα κέρδισε το Σεζάρ ανδρικής ερμηνείας πέρσι, σε μία χρονιά που ο αντίπαλός του Ζαν Ντιζαρντέν («The Artist») ήταν αήττητος. Θυμηθείτε την αποκλειστική συνέντευξη του Ομάρ Σι στην κάμερα του Flix!

Το twitter φυσικά πήρε φωτιά από τις υποθέσεις των φανατικών των «X-Men» για το ποιον ήρωα θα αναλάβει ο νεοφερμένος Γάλλος. Κάποιοι υποστήριξαν ότι ο Σι μπορεί να υποδυθεί τον «Μπίσοπ», απόγονο μετελλαγμένων Αβορίγινων, οι οποίοι φέρουν το γράμμα Μ χαραγμένο πάνω από τα μάτια. Αυτός ο ήρωας εμφανίζεται στο κόμικ «Uncanny X-Men», πάνω στο οποίο στηρίζεται η νέα ταινία των «X-Men», οπότε αυτό δεν είναι απίθανο. Ενα ακόμα στοιχείο είναι ότι στην ιστορία του «Uncanny X-Men», τον Μπίσοπ αναλαμβάνει να προστατέψει η Στορμ, ο χαρακτήρας της Χάλι Μπέρι, η οποία πολύ πρόσφατα πίσης ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στο «X-Men: Days of Future Past». Μπίνγκο!

Πολλά πρωταγωνιστικά ονόματα σ' ένα καστ. Πολλοί, διαφορετικών ταχυτήτων, πρωταγωνιστές. Πολλοί σταρ. Αυτό θα είναι καλό ή κακό για μία ταινία; Εμπρός στο δρόμο που χάραξαν οι «Avengers»;