Φεστιβάλ / Βραβεία

H Αντέλ Εξαρχόπουλος κλείνει με μπλέ χρώμα το 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας

στα 10

Υπήρξε το πρόσωπο - αποκάλυψη του Φεστιβάλ Καννών, κέρδισε μαζί με τη Λέα Σεϊντού και την ταινία του Αμπντελατίφ Κεσίς «Η Ζωή της Αντέλ - Μπλε, το πιο Ζεστό Χρώμα» το Χρυσό Φοίνικα και τώρα η ελληνικής καταγωγής Αντέλ Εξαρχόπουλος έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να κλείσει το 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας.

Flix Team
H Αντέλ Εξαρχόπουλος κλείνει με μπλέ χρώμα το 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη 19η του διοργάνωση που φέτος ξεκινάει στις 18 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 29 Σεπτεμβρίου 2013 με την προβολή της ταινίας «Η Ζωή της Αντέλ - Μπλε, το πιο Ζεστό Χρώμα» του Αμπντελατίφ Κεσίς, του πιο πολυσυζητημένου Χρυσού Φοίνικα των τελευταίων χρόνων.

Παρούσα για την πανελλήνια πρεμιέρα της ταινίας που θα βγει στις αίθουσες σε διανομή της StraDa Films, θα είναι η πρωταγωνίστριά του, Αντέλ Εξαρχόπουλος, το κορίτσι που μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο 66o Φεστιβάλ των Καννών, κέρδισε μαζί με τη συμπρωταγωνίστριά της, Λέα Σεϊντού για πρώτη φορά στην ιστορία των Καννών το Χρυσό Φοίνικα και αποτελεί αυτή τη στιγμή τη μεγαλύτερη ανερχόμενη δύναμη του γαλλικού σινεμά.

Θυμηθείτε εδώ όσα δήλωσε η Αντέλ Εξαρχόπουλος στο Flix κατά τη διάρκεια του 66ου Φεστιβάλ Καννών, μάθετε περισσότερα για το πώς έφτασε μέχρι εδώ, διαβάστε τη γνώμη μας για τη «Ζωή της Αντέλ» και όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου της ταινίας αμέσως μετά την πρώτη προβολή της στο Φεστιβάλ.

2

Η «Zωή της Αντελ - Μπλε, το πιο Ζεστό Χρώμα» θα βγει στις ελληνικές αίθουσες από τη StraDa Films μετά την πρώτη προβολή του στις Νύχτες Πρεμιέρας.

To 19o Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας διοργανώνεται από την Κινηματογραφική Εταιρία Αθηνών με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και εντάσσεται στο ΠΕΠ ΑΤΤΙΚΗ του ΕΣΠΑ 2007-2013. Ολες οι δράσεις πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Μέγας Χορηγός: ΟΤΕ.