Buzz

Γερμανός καθηγητής μεταμορφώνει το αστεροσκοπείο της σχολής σε... R2-D2

στα 10

Mε τη βοήθεια φίλων, φοιτητών και συναδέλφων, όλοι τους hardcore Star Wars fans, ο καθηγητής Χούμπερτ Ζιτ μεταμόρφωσε το Zweibrück Observatory σε ομοίωμα του R2-D2.

Γερμανός καθηγητής μεταμορφώνει το αστεροσκοπείο της σχολής σε... R2-D2

Σε έναν πολύ πολύ μακρινό Γαλαξία, ο καθηγητές έχουν χιούμορ και αναφορές στην ποπ κουλτούρα. Στο Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών του Ζβεϊμπρούκεν της Γερμανίας, ο Καθηγητής Χούμπερτ Ζιτ (διαβόητος για το ότι διδάσκει τα μαθήματά του χρησιμοποιώντας αναφορές από το σύμπαν των Star Was και Star Trek ταινιών) πήρε την άδεια για να βάψει και να μεταμορφώσει το Αστεροσκοπείο της σχολής σε ένα "γιγάντιο" μοντέλο του R2-D2.

Διαβάστε κι αυτό: R2-D2: Αξία, ανεκτίμητη. Τιμή, 3.000.000 δολάρια

Zweibrück Observatory 607 6

Ο καθηγητής αστρονομίας (γνωστός κι ως ο «Sci-Fi Professor») είχε βοηθούς του μία ομάδα φίλων (ανάμεσά τους κι ο πεθερός του!) και μαθητών για το εγχείρημά του, το οποίο ολοκληρώθηκε το φθινόπωρο του 2018, αλλά η είδηση και οι φωτογραφίες του κτιριού αρχίζουν τώρα πια να κάνουν το γύρο του κόσμου, ανάμεσα στους hardcore Star Wars fans.

Μεγάλη η συμβολή και του Μαρκ Χάμιλ, ο οποίος δημοσίευσε μια φωτό του Αστεροσκοπείου στο twitter του με τη λεζάντα «Ο R2-D2 αποδεικνύει ότι οι Γερμανοί είναι τεράστιοι νερντς».

Δείτε τις φωτογραφίες.

Zweibrück Observatory 607 1

Zweibrück Observatory 607 2

Zweibrück Observatory 607 3

Zweibrück Observatory 607 4

Zweibrück Observatory 607 5

Διαβάστε περισσότερα: