Buzz

Τι βλέπουμε στο σπίτι την Κυριακή, 6 Ιουνίου

στα 10

Το Flix προτείνει τις καλύτερες επιλογές σε τηλεόραση, πλατφόρμες και online φεστιβάλ.

Flix Team
Τι βλέπουμε στο σπίτι την Κυριακή, 6 Ιουνίου

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.


iron man 3 607

Iron Man 3 του Σέιν Μπλακ

Συναντάμε τον Iron Man, μετά ακριβώς από τα γεγονότα των «Avengers», όπου τίποτα δεν είναι ακριβώς ίδιο στη ζωή του: το σπίτι, το επιτελείο, το εργαστήριό του δέχονται επίθεση, ο κόσμος του ισοπεδώνεται και οι αγαπημένοι του άνθρωποι κινδυνεύουν. Ο Mandarin, ένας από τους πιο ισχυρούς εχθρούς του απειλεί την ύπαρξη του υπερήρωα, αλλά ο Τόνι Σταρκ είναι αποφασισμένος, όχι μόνο να πάρει εκδίκηση, αλλά και να απαντήσει επιτέλους στο αιώνιο ερώτημα αν είναι η στολή που κάνει τον άνθρωπο ή ο άνθρωπος που κάνει τη στολή...

O Τόνι Σταρκ επιστρέφει για τέταρτη φορά στη μεγάλη οθόνη με την τρίτη προσωπική του περιπέτεια. Kαι είναι - πώς άλλιώς να το πούμε; - γαμάτος. Διαβάστε εδώ την γνώμη του Flix.

Η ταινία προβάλλεται στις 21.10 στον Alpha.

tootsie 607

Τούτσι του Σίντνεϊ Πόλακ

Ο Ντάστιν Χόφμαν υποδύεται έναν άεργο ηθοποιό, τον Μάικλ Ντόρσεϊ, που μεταμφιέζεται σε γυναίκα για να βρει δουλειά. Ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας του Ντόρσεϊ τον φέρνει πάντα σε σύγκρουση με κάθε παραγωγό της Νέας Υόρκης και κανείς δεν έχει όρεξη να συνεργαστεί μαζί του - πόσο, μάλλον, να τον προσλάβει στη δουλειά του. Όταν η κοπέλα του Ντόρσεϊ, η Σάντι, ηθοποιός κι αυτή, δεν καταφέρνει να πάρει ένα ρόλο σε σαπουνόπερα, ο Μάικλ έχει μια φαεινή ιδέα: μεταμφιέζεται σε Ντόροθι Μάικλς, περνάει επιτυχώς την ακρόαση και παίρνει το ρόλο. Συνεργάτες του σ' αυτή την αθώα απατεωνιά, και μόνοι γνώστες του μυστικού του, είναι ο ατζέντης του Τζορτζ Φιλντς (τον υποδύεται ο σκηνοθέτης της ταινίας, ο Σίντνεϊ Πόλακ) και ο συγκάτοικός του Τζεφ. Τώρα, ο δρόμος είναι ανοιχτός και χωρίς εμπόδια για τον Ντόρσεϊ μέχρι τη στιγμή που αυτός ερωτεύεται την όμορφη συμπρωταγωνίστριά του, την Τζούλι, και ο πατέρας της Τζούλι, ο Λες, ερωτεύεται την Ντόροθι!

H ταινία προβάλλεται στις 02.20 στο Mega.

lisey's story 607

Lisey’s Story του Πάμπλο Λαραΐν

Η σειρά του Apple TV+ είναι μία μίξη τραγικού ρομάντζου και ψυχολογικού θρίλερ. Συναντάμε τη Λίζι, δύο χρόνια μετά το θάνατο του συζύγου της Σκοτ. Μία σειρά από περίεργα γεγονότα την αναγκάζουν να επιστρέψει στο παρελθόν, και να ξανασκαλίσει μνήμες που την αναστατώνουν και θέλει να θάψει ξανά μέσα της. Δολοφονικές τάσεις, κατάθλιψη, κατατονία και μία γερή δόση μεταφυσικών δεδομένων πλήττουν την ηρωίδα. Ποιο είναι το μυστικό της; Ποια η πραγματική ιστορία της;

Ο Στίβεν Κίνγκ γράφει το βασισμένο στο βιβλίο του σενάριο, ο Πάμπλο Λαραΐν σκηνοθετεί, ο Τζ. Τζ. Εϊμπραμς είναι στην παραγωγή, οι Τζούλιαν Μουρ, Κλάιβ Οουεν, Τζένιφερ Τζέισον Λι Τζόαν Αλεν, Ντέιν ΝτεΧάαν πρωταγωνιστούν. Και πάλι κάτι λείπει… Διαβάστε εδώ την γνώμη του Flix.

Δείτε τα δυο πρώτα επεισόδια στο Apple TV+, με νέο επεισόδιο να προστίθεται κάθε Παρασκευή.

Love and Friendship 607

Ερωτες & Φιλίες του Γουίτ Στίλμαν

Η πανέμορφη νεαρή χήρα Λαίδη Σούζαν Βέρνον εγκαθίσταται προσωρινά στην έπαυλη των πεθερικών της, μέχρι να καταλαγιάσουν οι φήμες που κυκλοφορούν στους αριστοκρατικούς κύκλους, σχετικά με τις ερωτικές της περιπέτειες. Όσο βρίσκεται εκεί είναι αποφασισμένη να εξασφαλίσει σύζυγο, τόσο για την ίδια, όσο και για την κόρη της Φρειδερίκη. Η τελευταία, βρίσκεται σε ηλικία γάμου, αλλά αντιμετωπίζει απρόθυμα τις προθέσεις της μητέρας της. Η Λαίδη Σούζαν όμως, προχωρά ακάθεκτη με το σχέδιο της, προσελκύοντας ταυτόχρονα την προσοχή του όμορφου και νεαρού Ρέτζιναλντ Ντε Κόρσι, του πλούσιου αλλά ανόητου Σερ Τζέιμς Μάρτιν και του εξωφρενικά γοητευτικού, αλλά παντρεμένου Λόρδου Μάνγουερικ. Σύντομα, η κατάσταση θα ξεφύγει από τον έλεγχο της, περιπλέκοντας τα πράγματα ακόμα περισσότερο.

O Γουίτ Στίλμαν («Last Days of Disco», «Metropolitan») διασκευάζει τη «Λαίδη Σούζαν» της Τζέιν Οστεν για να αναδείξει εκ νέου όλα όσα ανέκαθεν τον απασχολούσαν: τα σαθρά θεμέλια της υψηλής κοινωνίας, τη σκοτεινή δύναμη της γλώσσας, την ελαφρότητα του δράματος, τα screwball παιχνίδια εξουσίας. Διαβάστε εδώ την γνώμη του Flix.

Η ταινία είναι διαθέσιμη τώρα online από τη StraDa, στη iPlatforma και στη viva.gr.

rise of the skywalker 607

Star Wars: Skywalker Η Ανοδος του Τζ. Τζ. Εϊμπραμς

O Τζ. Τζ. Εϊμπραμς ολοκληρώνει την τρίτη τριλογία του «Πολέμου των Αστρων» διεκπεραιωτικά, βιαστικά, αλλά και θεαματικά, συγκινητικά με απέραντο σεβασμό στο μύθο και με την καρδιά του μόνιμα στη φωτεινή πλευρά της Δύναμης. Διαβάστε εδώ την γνώμη του Flix.

H ταινία προβάλλεται στις 19.40 στο Cosmote Cinema 2.

plus one 607

Ενας Ακόμα (+1) του Ντένη Ηλιάδη

Τρεις κολλητοί από το κολλέγιο πηγαίνουν στο μεγαλύτερο πάρτι της χρονιάς. Ο καθένας αναζητά κάτι διαφορετικό. Τον έρωτα, το σεξ ή απλώς την ανθρώπινη επαφή. Ένα υπερφυσικό φαινόμενο διακόπτει το πάρτι και η πιο αλλόκοτη νύχτα της ζωής τους αρχίζει. Καθώς οι τρεις φίλοι προσπαθούν να βρουν αυτό που ψάχνουν, το πάρτι γρήγορα καταλήγει στο απόλυτο χάος. Κανείς τους δεν ξέρει αν θα παραμείνουν φίλοι, ή έστω ζωντανοί.

Τρίτη μεγάλου μήκους ταινία του Ντένη Ηλιάδη, μετά τα «Hardcore» και «Τελευταίο Σπίτι Αριστερά», ένα teen movie με στοιχεία επιστημονικής φαντασίας που θα σας κάνει να τα δείτε όλα... διπλά.

Η ταινία είναι διαθέσιμη στο Cinobo. Διαβάστε περισσότερα εδώ

mother! 607

μητέρα! του Ντάρεν Αρονόφσκι

Ενα ζευγάρι ζει ήρεμο κι ευτυχισμένο στο απομονωμένο, τεράστιο σπίτι του μέχρι τη στιγμή που απρόσκλητοι και παράξενοι επισκέπτες, ένας άντρας και μια γυναίκα κάνουν αναπάντεχα την εμφάνισή τους και ο εφιάλτης ξεκινά… Το σπίτι αρχίζει να καταρρέει, σταγόνες αίματος εμφανίζονται και οι λέξεις «Δολοφόνε!» και «Τρελός» προϊδεάζουν για κάτι πιο σκοτεινό από ένα μυστικό θαμμένο στο υπόγεια. Η γυναίκα αναγκάζεται να αναθεωρήσει όσα πιστεύει για την αγάπη, την αφοσίωση και τη θυσία… και το τέλος πλησιάζει.

Η ταινία του Ντάρεν Αρονόφσκι είναι ένα εξωφρενικό genre movie για τις βαθιές αγωνίες της ανθρωπότητας: την ζωή, τον θάνατο, την δημιουργία, την μητρότητα, την θρησκεία, τους άλλους και κυρίως τις γρατζουνιές στο καινούριο παρκέ! Διαβάστε εδώ την γνώμη του Flix.

H ταινία προβάλλεται στις 23.55 στο Nova Cinema 1.


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.