Buzz

Τι βλέπουμε στο σπίτι την Δευτέρα, 4 Απριλίου

στα 10

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.

Flix Team
Τι βλέπουμε στο σπίτι την Δευτέρα, 4 Απριλίου

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.


the player

Ο Παίχτης (The Player) του Ρόμπερτ Ολτμαν

Στο Χόλυγουντ της χλιδής, των γρήγορων αποφάσεων και των ωραίων γυναικών, ο υπεύθυνος ενός μεγάλου στούντιο για την επιλογή σεναρίων Γκρίφιν Μιλ (Τιμ Ρόμπινς) αρχίζει να λαμβάνει κάρτες με μηνύματα μίσους, από έναν άγνωστο αποτυχημένο συγγραφέα, που δεν επιλέχτηκε το σενάριο του. Ο Γκρίφιν, τρομοκρατημένος μέσα στην έντονη ζωή που κάνει, ψάχνει τα αρχεία του, βρίσκει ή, έτσι νομίζει, τον εκβιαστή, τον συναντά και τον σκοτώνει. Η αστυνομία, λόγω των συγκυριών, βάζει τον Γκρίφιν στο στόχαστρο από την πρώτη μέρα, αλλά επειδή δεν υπάρχουν αποφασιστικοί αυτόπτες μάρτυρες, αυτός ξεγλιστρά και συνεχίζει την καθημερινότητα του. Ο πραγματικός, όμως, δολοφόνος, περιμένει την ώρα του για να "xτυπήσει" τον Γκρίφιν με μία "προσφορά" που δεν θα μπορέσει να αρνηθεί.

Στη σάτιρα του Ρόμπερτ Ολτμαν για τους μηχανισμούς του Χόλυγουντ συμμετέχει ένα καστ που θα στοίχιζε, με μέτριους υπολογισμούς, 100 εκατομμύρια δολάρια, ωστόσο όλοι δέχτηκαν να εμφανιστούν δωρεάν.

Η ταινία προβάλλεται στις 22.15 στην ΕΡΤ 2

The Wolf of Wall Street

Ο Λύκος της Wall Street (The Wolf Of Wall Street) του Μάρτιν Σκορσέζε

Τέλη της δεκαετίας του ’80 κι ο νιόπαντρος Τζόρνταν Μπέλφορτ εγκαθίσταται στη Νέα Υόρκη κι ορκίζεται να γίνει επιτυχημένος χρηματιστής: μόνο που η πρώτη του μέρα στη Γουολ Στριτ σημαδεύεται από τη μοίρα, είναι η Μαύρη Δευτέρα του 1987. Ο Τζόρνταν, νεαρός πωλητής με έμπνευση, πειθώ και υπέρμετρη φιλοδοξία, θα βρει, στο παρασκήνιο της νομιμότητας, τον τρόπο να τα καταφέρει και να γίνει ταχύτατα ένας πολυεκατομμυριούχος, διψασμένος για το «περισσότερο» σε κάθε κατηγορία της ζωής.

«Το περισσότερο ποτέ δεν είναι αρκετό» για τη νέα ταινία του διδύμου Σκορσέζε – ΝτιΚάπριο, ένα εντατικό προφίλ της αμερικανικής καθόδου στην απολαυστικότερη κόλαση. Διαβάστε εδώ την γνώμη του Flix.

H ταινία προβάλλεται στις 22.40 στον Alpha

Shadow 607

Σκιά (Shadow) του Ζανγκ Γιμού

Αρχαία Κίνα, περίοδος των Τριών Βασιλείων. Ένας ισχυρός βασιλιάς εκδιώκεται μαζί με το λαό του από τη χώρα. Η επιθυμία μιας θριαμβικής επιστροφής γίνεται στόχος ζωής. Ένας βασιλιάς με αινιγματικά σχέδια, ένας μυστικοπαθής αρχιστράτηγος με μεγάλες φιλοδοξίες και ένα πλήθος γυναικών της Αυλής που πασχίζουν να βρουν τη θέση τους στο παλάτι, θα κινήσουν τα νήματα της Ιστορίας με τον πιο αναπάντεχο τρόπο.

Οπτικά εντυπωσιακό και μελοδραματικά συναισθηματικό, τo καινούριο φιλμ του Ζανγκ Γιμού αποτελεί απόδειξη των μεγαλύτερων δυνάμεων του Κινέζου δημιουργού, ακόμα και όταν κατά στιγμές φαντάζει υπερβολικά γνώριμο. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία προβάλλεται στις 21.15 στο Open

Riders of Justice

Οι Εκκεντρικοί (Riders of Justice) του Αντερς Τόμας Γιένσεν

Ο Μάρκους, σκληροτράχηλος και λιγομίλητος, είναι μισθοφόρος στρατιώτης στο Αφγανιστάν. Την ίδια ώρα, η γυναίκα του, Εμα και η έφηβη κόρη τους, Ματίλντε, ζουν μια ημέρα έξω από τα συνηθισμένα: ένα τηλεφώνημα που τις στρεσάρει, ένα κλεμμένο ποδήλατο, μια παρόρμηση τις οδηγούν σε μια διαδρομή με το τρένο. Στο βαγόνι τους θα γίνει έκρηξη, η Εμα θα σκοτωθεί, η Ματίλντε θ' αναγκαστεί να βιώσει το πένθος με τον πατέρα της που δεν την καταλαβαίνει. Στο ίδιο βαγόνι βρισκόταν ο Οτο, εμμονικός στατιστικολόγος. Μαζί με τους δυο, εξίσου nerds, κολλητούς του, θα βαλθούν να πείσουν τον Μάρκους ότι η έκρηξη ήταν εγκληματική πράξη για λογαριασμό της τοπικής μαφίας. Οι τέσσερις άντρες, αταίριαστοι όσο κανείς, θα βαλθούν να πάρουν εκδίκηση, ενώ η Ματίλντε προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της ζωής της.

Αταξινόμητη μαύρη κωμωδία... υπερηρωικής δράσης, με μεταδοτικό χιούμορ, υπαρξιακή αγωνία και θαυμάσιο καστ. Ταινία έναρξης του Φεστιβάλ του Ρότερνταμ και τεράστια εμπορική επιτυχία στη Δανία. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία προβάλλεται στις 21.00 στο Cosmote Cinema 1

Petite Maman

Μικρή Μαμά (Petite Maman) της Σελίν Σιαμά

Η οκτάχρονη Νέλι μόλις έχασε την αγαπημένη της γιαγιά και βοηθά τους γονείς της να τακτοποιήσουν τα πράγματά της. Εξερευνά το σπίτι όπου μεγάλωσε η μαμά της, Μαριόν, και το δάσος όπου έπαιζε και είχε χτίσει ένα δεντρόσπιτο, για το οποίο έχει ακούσει τόσα πολλά. Ξαφνικά η μητέρα της φεύγει και η Νέλι αναζητά παρηγοριά στο δάσος. Εκεί, θα συναντήσει ένα κορίτσι της ηλικίας της που χτίζει ένα δεντρόσπιτο. Το όνομά της είναι Μαριόν…

H νέα ταινία της Σελίν Σιαμά μετά το «Πορτρέτο Μιας Γυναίκας που Φλέγεται», ένα καθηλωτικό παραμύθι για την απώλεια και την αναγέννηση, για μαμάδες και κόρες. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

H ταινία είναι διαθέσιμη για ενοικίαση στο viva.gr

Good Time 607

Good Time των Μπεν Σάφντι και Τζος Σάφντι

Η ιστορία παρακολουθεί δυο αδέλφια, τον Κόνι και τον Νικ Νίκας: ο Κόνι, δραστήριος και τολμηρός απατεώνας, βάζει στα κόλπα και τον αδελφό του, που όμως πάσχει από νοητική υστέρηση. Οταν, στη διαφυγή από μια ληστεία, ο Νικ συλλαμβάνεται και μπαίνει φυλακή, ο Κόνι θα κάνει ό,τι μπορεί κι ό,τι προλαβαίνει, χωρίς φραγμούς και χωρίς δισταγμό, για να βγάλει τον αδελφό του από τη φυλακή πριν είναι πολύ αργά και για τους δυο.

Το εκρηκτικό φιλμ των αδελφών Σάφντι με την ερμηνεία - έκπληξη του Ρόμπερτ Πάτινσον. Επίσημη συμμετοχή στο 70ο Φεστιβάλ Καννών και με τη συμμετοχή στην παραγωγή των Τέρι Ντούγκας και Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

H ταινία είναι διαθέσιμη στο ΕΡΤFlix


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς