Buzz

30 δευτερόλεπτα και 50 πιο σκοτεινές αποχρώσεις: «Fifty Shades of Darker» πρώτο teaser

στα 10

Το σίκουελ του «Fifty Shades of Darker» μάς ρωτά αν είμαστε έτοιμοι για κάτι πιο σκοτεινό. Τι να απαντήσουμε τώρα; Οτι εμείς είμαστε πάντα έτοιμοι για κάτι πιο ποπ;

30 δευτερόλεπτα και 50 πιο σκοτεινές αποχρώσεις: «Fifty Shades of Darker» πρώτο teaser

Χωρίς σκηνοθέτη και μέχρι πρόσφατα χωρίς σεναριογράφο, το σίκουελ του «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι», «Fifty Shades of Darker» προχωρά ακάθεκτο στα... προκαταρκτικά.

Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε την πρώτη φωτογραφία του «Κρίστιαν Γκρέι», ενώ μόλις πριν λίγα λεπτά το στούντιο της Universal έβγαλε στον αέρα το πρώτο teaser - όνομα και πράγμα. Μόνο tease, καθόλου πληροφορία.

Το «Fifty Shades of Darker» πάντως, του οποίου τη σεναριακή μεταφορά από το δεύτερο βιβλίο θα κάνει ο σύζυγος της συγγραφέως Ε. Λ. Τζέιμς, Νάιαλ Λέοναρντ, έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 10 Φεβρουαρίου του 2017.

Δείτε ακόμα: Η Ντακότα Τζόνσον επισκέπτεται το «Kόκκινο Δωμάτιο» που... ανακαινίζεται για το σίκουελ του «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» (βίντεο)

Δεν υπάρχει σκηνοθέτης ακόμα λοιπόν, δεν έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα, όμως η Universal ξεκίνησε καμπάνια και το στούντιο διαδίδει ότι το σίκουελ θα μοιάζει περισσότερο με θρίλερ. Ισως για αυτό φορά τη μάσκα του ο Κρίστιαν Γκρέι στο teaser, κι όχι για να πολεμήσει το κακό στους σκοτεινούς δρόμους της Γκόθαμ (άλλη ταινία αυτό).

Είστε έτοιμοι για κάτι πιο σκοτεινό;


Διαβάστε ακόμα: