Η Φέι Ντάναγουεϊ απολύθηκε από παράσταση για... bullying στο προσωπικό του θεάτρου!

BUZZ 27 JUL 2019  /  Πόλυ Λυκούργου

H θρυλική ντίβα κατηγορείται για απαίσια συμπεριφορά που έφτασε μέχρι να χαστουκίζει τους υπαλλήλους της θεατρικής παράστασης «Tea at Five».

Και οι ντίβες απολύονται. Η οσκαρική Φέι Ντάναγουεϊ απολύθηκε από την θεατρική παράσταση «Tea at Five», που ήταν σε διαδικασίες προβών για να ανέβει στο Μπρόντγουεϊ, όπου ερμήνευε την Κάθριν Χέμπορν.

Η 78χρονη Ντάναγουεϊ ανέβασε με την ίδια ομάδα την παράσταση στη Βοστώνη, αλλά από εκεί ξεκίνησαν τα προβλήματα.

Faye Danaway 607 2

Σύμφωνα με άρθρο των New York Times οι κατηγορίες που οδήγησαν στην απόλυσή της ήταν οι εξής:

Στις 10 Ιουλίου, η Ντάναγουεϊ χαστούκισε εργαζομένους του θιάσου που προσπάθησαν να τη βοηθήσουν να βάλει την περούκα της, κάτι που οδήγησε στην ακύρωση της παράστασης. Μετά την ανακοίνωση, όχι απλά δεν ζητησε συγγνώμη, αλλά τους έβρισε.

Εφτανε πάντα με δίωρη τουλάχιστον καθυστέρηση στις πρόβες, δεν έμαθε ποτέ το κείμενό της, δεν επέτρεπε σε κανέναν να παρακολουθήσει τις πρόβες - ούτε καν τον σκηνοθέτη!

Εστελνε εξαγριωμένα και υβριστικά μέιλ στην παραγωγή και στο θίασο μέσα στη νύχτα.

Κατά τη διάρκεια μίας φωτογράφησης, έσπασε το μπολ με τη σαλάτα της στον τοίχο - από την οργή της.

Faye Danaway 607 3

Οι παραγωγοί της παράστασης επιβεβαίωσαν με επίσιμη δήλωση στους New York Times ότι η Ντάναγουεϊ απολύθηκε, αλλά δεν ανέλυσαν τους λόγους. Πρόσθεσαν μόνο ότι στα σχέδιά τους ήταν να βρουν αντικαταστάτρια και να συνεχίσουν τις παραστάσεις από τις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Οι Times σχολίαζαν στο ρεπορτάζ τους ότι η 78χρονη Ντάναγουεϊ έχει πλέον τη φήμη ότι είναι πολύ δυσκολο, μέχρι και αδύνατον, να δουλέψει κανείς μαζί της. Δεν είναι η πρώτη φορά που προβλήματα έχουν σημειωθεί λόγω της συμπεριφοράς της σε κινηματογραφικά σετ ή θεατρικές σκηνές.

Διαβάστε περισσότερα:

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.