Buzz

Ο Μάικλ Φασμπέντερ και η Μαριόν Κοτιγιάρ στέλνουν «Assassin's Creed» φιλιά από το Σίδνεϊ

στα 10

Στην Αυστραλία βρέθηκε το πρωταγωνιστικό ζευγάρι του «Assassin's Creed», μετά του σκηνοθέτη τους, Τζάστιν Κερζέλ.

Ο Μάικλ Φασμπέντερ και η Μαριόν Κοτιγιάρ στέλνουν «Assassin's Creed» φιλιά από το Σίδνεϊ

«Ηταν τέλεια», δήλωσε ο Μάικλ Φασμπέντερ που βρέθηκε στο Σίδνεϊ μαζί με την έγκυο και υπέροχη μέσα στο φόρεμα με τα γεωμετρικά σχήματα Μαριόν Κοτιγιάρ για τη προώθηση του «Assassin's Creed» που σκηνοθέτησε ο Τζάστιν Κερζέλ του «Macbeth» και στο οποιό πρωταγωνιστεί και η Αριάν Λαμπέντ, στον πρώτο blockbuster ρόλο της καριέρας της.

«Ηταν διεθνές καστ. Είχαμε μια Γαλλίδα, ένα Σουηδό, ένα Γάλλο, οπότε ήταν μια ωραία μείξη. Ηταν σαν να βρίσκεσαι στα Ηνωμένα Εθνη.»

Δείτε προσεκτικά: Περισσότερος ιπτάμενος Μάικλ Φασμπέντερ στο νέο τρέιλερ του «Assassin’s Creed»

Fassbender Cotillard Australia

Από τη θέση και του παραγωγού, ο Μάικλ Φασμπέντερ μίλησε και για τη δυνατότητα της ταινίας να δημιουργήσει το δικό της κινηματογράφικό σύμπαν με ένα ή και περισσότερα σίκουελ: «Αυτές οι ταινίες ζητάνε το να γίνουν σειρά. Αν καταφέρεις να ξεπεράσεις τα 100 εκ. δολ, τότε είναι και πιο εύκολο. Οπότε το σύμπαν του "Assassin's Creed μας επιτρέπει να προχωρήσουμε σε περισσότερες ταινίες, περιμένοντας βέβαια να δούμε πως θα πάει αυτή η πρώτη στα ταμεία.»

O Φασμπέντερ αποκάλυψε ότι δεν έχει δει πολλές ταινίες βασισμένες σε video games: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω δει σχεδόν κανένα. Νομίζω ότι έχω δει μισό το "Tomb Raider". Οταν γνώρισα το σύμπαν του "Assassin's Creed" ήταν σαν έναν νέος κόσμος για μένα. Σκέφτηκα πως είναι συναρπαστικό. Ολη αυτή η ιδέα της γενετικής μνήμης, αυτή η γνώση και εμπειρία που μας κληροδότησαν οι πρόγονοί μας.

«Ημουν εθισμένη στο Tetris, ένα τελείως διαφορετικό video game. Και στο Super Mario Bros», δηλώνει η Μαριόν Κοτιγιάρ. «Οταν δούλεψα με τον Τζάστιν την πρώτη φορά, αλλά και με όλους τους υπέροχους ανθρώπους που έφερε να δουλέψουν μαζί του στο "Macbeth", ήταν μια πολλύ πολύ δυνατή εμπειρία. Ο Τζάστιν είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους σκηνοθέτες με τους οποίους έχω δουλέψει οπότε ήμουν πολύ ενθουσιασμένη να δουλέψω και πάλι μαζί του σε ένα εντελώς διαφορετικό πρότζεκτ.»

Fassbender Cotillard Australia

Fassbender Cotillard Australia

Fassbender Cotillard Australia

Fassbender Cotillard Australia

Το φιλμ γυρίστηκε στη Μάλτα, την Ισπανία και το Λονδίνο, κι έχει προγραμματιστεί να βγει στις αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2016.

Διαβάστε ακόμη

Assassin's Creed poster 607