Buzz

«Assassin’s Creed»: Ο Μάικλ Φασμπέντερ μας ξεναγεί στα γυρίσματα μίας επικής κινηματογράφησης

στα 10

Δείτε το βίντεο από τα γυρίσματα του «Assassin's Creed», τα οποία ο ίδιος ο Φασμπέντερ αποκαλεί «επικά» - μία «κινηματογραφική εμπειρία που δεν είχε ξαναζήσει ποτέ».

«Assassin’s Creed»: Ο Μάικλ Φασμπέντερ μας ξεναγεί στα γυρίσματα μίας επικής κινηματογράφησης

Σκηνοθετημένο από τον Τζάστιν Κερζέλ του «Macbeth» το «Assasin's Creed» αποτελεί κινηματογραφική μεταφορά του δημοφιλούς video game με πρωταγωνιστές, ξανά, τους Μάικλ Φασμπέντερ και Μαριόν Κοτιγιάρ (τους οποίους πλαισιώνουν οι Τζέρεμι Αϊρονς, Μπρένταν Γκλίσον, Αριάν Λαμπέντ, ανάμεσα σε άλλους).

Διαβάστε ακόμη: Τελικά, πόσο καλό date είναι ο Μάικλ Φασμπέντερ;

Η ταινία βέβαια δεν ακολουθεί ακριβώς τα αφηγηματικά χνάρια της σειράς παιχνιδιών (το πρώτο κυκλοφόρησε το 2007, ενώ ακολούθησαν 8 ακόμα στα επόμενα 9 χρόνια, πουλώντας συνολικά 73 εκατομμυρία κόπιες σε όλο τον κόσμο).

Assassin's Creed 5

Ο Μάικλ Φασμπέντερ, για παράδειγμα, υποδύεται τον Κάλουμ Λιντς, έναν χαρακτήρα που δεν υπάρχει στα παιχνίδια, είναι ένας άντρας του σήμερα, που ανακαλύπτει πως είναι απόγονος μιας σειράς πολεμιστών του δεκάτου πέμπτου αιώνα και ο οποίος στην πορεία ξεκλειδώνει μια σειρά από γενετικές μνήμες του Ισπανού προγόνου του Αγκιλάρ. Εχοντας κληρονομήσει τις γνώσεις και τις πολεμικές του ικανότητες, θα ξεκινήσει μια μάχη, εναντίον των Ναϊτών Ιπποτών, των οποίων η σκοτεινή παρουσία παραμένει ισχυρή ακόμη και σήμερα.

Δείτε κι αυτό: «Δουλεύουμε στο σκοτάδι για να υπηρετήσουμε το φως»: πρώτο τρέιλερ για το «Assassin’s Creed»

Το φιλμ γυρίστηκε στη Μάλτα, την Ισπανία και το Λονδίνο, κι έχει προγραμματιστεί να βγει στις αίθουσες στις 16 Δεκεμβρίου του 2016.

Δείτε ένα making of βίντεο με τον ίδιο τον Φασμπέντερ (αλλά και τον σκηνοθέτη Τζάστιν Κερζέλ) να εξηγούν τη φιλοσοφία με την οποία πλησίασαν την ιστορία και τους ήρωες, ενώ οι κάμερες μας δείχνουν τα γυρίσματα των action σκηνών. Θυμηθείτε εδώ τι είπε στο Flix η Αριάν Λαμπέντ για τον Μάικλ Φασμπέντερ.


Δείτε και διαβάστε ακόμα:

Απολαύστε... επικό Μάικλ Φασμπέντερ σε περισσότερες φωτογραφίες από το «Assassin's Creed»:

assassin's creed 607

assassin's creed 607

assassin's creed 607

assassin's creed 607

assassin's creed 607

assassin's creed 607