Buzz

«Δουλεύουμε στο σκοτάδι για να υπηρετήσουμε το φως»: πρώτο τρέιλερ για το «Assassin’s Creed»

στα 10

Ξεκινώντας με ένα άκρως θεαματικό τρέιλερ, ο Τζάστιν Κερζέλ και το team του «Macbeth» αναλαμβάνουν να αποτινάξουν τη ρετσινιά που κατατρέχει τις κινηματογραφικές μεταφορές δημοφιλών video game.

«Δουλεύουμε στο σκοτάδι για να υπηρετήσουμε το φως»: πρώτο τρέιλερ για το «Assassin’s Creed»

Σκηνοθετημένο από τον Τζάστιν Κερζέλ του «Macbeth», το «Assasin's Creed» ενώνει ξανά το πρωταγωνιστικό δίδυμο της σεξπιρικής μεταφοράς, αφού εκτός από τον Φασμπέντερ πρωταγωνιστεί και η Μαριόν Κοτιγιάρ, αλλά και η Αριάν Λαμπέντ στον πιο high profile ρόλο της μέχρι σήμερα, ο Μπρένταν Γκλίσον κι ο Τζέρεμι Αϊρονς.

Δείτε ακόμη: Το «άλλο» πρόσωπο του Μάικλ Φασμπέντερ στο «Assassin's Creed»

Η ταινία αποτελεί κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου δημοφιλούς video game κι ο Φασμπέντερ υποδύεται τον Κάλουμ Λιντς, ένα χαρακτήρα που δεν υπάρχει στα παιχνίδια της σειράς μέχρι τώρα, μα που έχει δημιουργηθεί εξαρχής για την ταινία, καθώς η ιστορία δεν ακολουθεί το storyline τους, μα πλάθει νέους ήρωες στον κόσμο τους. Ο Κάλουμ Λιντς είναι ένας άντρας του σήμερα, που ανακαλύπτει πως είναι απόγονος μιας σειράς πολεμιστών του δεκάτου πέμπτου αιώνα και ο οποίος στην πορεία ξεκλειδώνει μια σειρά από γενετικές μνήμες του Ισπανού προγόνου του Αγκιλάρ. Εχοντας κληρονομήσει τις γνώσεις και τις πολεμικές του ικανότητες, θα ξεκινήσει μια μάχη, εναντίον των Ναϊτών Ιπποτών, των οποίων η σκοτεινή παρουσία παραμένει ισχυρή ακόμη και σήμερα.

Δείτε παρακάτω το ατμοσφαιρικό τρέιλερ.

Διαβάστε ακόμη

Assassin's Creed 2

Assassin's Creed 3

assassin's creed 607

Assassin's Creed 5

Assassin's Creed 6

assassin's creed 607

assassin's creed 607

Assassin's Creed 4

Assassin's Creed poster