Buzz

Περισσότερος ιπτάμενος Μάικλ Φασμπέντερ στο νέο τρέιλερ του «Assassin’s Creed»

στα 10

Η δράση χτυπάει κόκκινο στο πιο πρόσφατο τρέιλερ της φιλόδοξης κινηματογραφικής μεταφοράς του δημοφιλούς video game.

Flix Team
Περισσότερος ιπτάμενος Μάικλ Φασμπέντερ στο νέο τρέιλερ του «Assassin’s Creed»

Σκηνοθετημένο από τον Τζάστιν Κερζέλ του «Macbeth», το «Assasin's Creed» επανασυνδέει τους δύο σταρ της σεξπιρικής μεταφοράς, αφού εκτός από τον Μάικλ Φασμπέντερ πρωταγωνιστεί και η Μαριόν Κοτιγιάρ, ενώ συμπρωταγωνιστούν η Αριάν Λαμπέντ, στον πιο mainstream ρόλο της μέχρι σήμερα, ο Μπρένταν Γκλίσον κι ο Τζέρεμι Αϊρονς.

Η ταινία αποτελεί κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου, δημοφιλούς video game, αν και δεν ακολουθεί ακριβώς τα αφηγηματικά χνάρια της σειράς παιχνιδιών (το πρώτο κυκλοφόρησε το 2007, ενώ ακολούθησαν οκτώ ακόμα μέσα στα επόμενα εννιά χρόνια, πουλώντας συνολικά 73 εκατομμυρία κόπιες σε όλο τον κόσμο).

Διαβάστε ακόμη: «Ι’ve never been arrested»: O Mάικλ Φασμπέντερ εναντίον της αστυνομίας στο «Trespass Against Us»

assassin's creed 607

Assassin's Creed 2

Ο Μάικλ Φασμπέντερ, για παράδειγμα, υποδύεται τον Κάλουμ Λιντς, έναν χαρακτήρα που δεν υπάρχει στα παιχνίδια αλλά έχει δημιουργηθεί εξαρχής για την ταινία. Ο Λιντς είναι ένας άντρας του σήμερα που ανακαλύπτει πως είναι απόγονος μιας σειράς πολεμιστών του δεκάτου πέμπτου αιώνα και ο οποίος στην πορεία ξεκλειδώνει μια σειρά από γενετικές μνήμες του Ισπανού προγόνου του, Αγκιλάρ. Εχοντας κληρονομήσει τις γνώσεις και τις πολεμικές του ικανότητες, θα ξεκινήσει μια μάχη, εναντίον των Ναϊτών Ιπποτών, των οποίων η σκοτεινή παρουσία παραμένει ισχυρή ακόμη και σήμερα.

Assassin's Creed 5

Το φιλμ γυρίστηκε στη Μάλτα, την Ισπανία και το Λονδίνο, κι έχει προγραμματιστεί να βγει στις αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2016. Το πιο πρόσφατο τρέιλερ που κυκλοφόρησε τονίζει ακόμα περισσότερο την έντονη, εξωπραγματική δράση, εξαπολύοντας τον Φασμπέντερ σε μια σειρά από σκηνές μονομαχιών και υπεράνθρωπων αλμάτων που μοιάζουν να αψηφούν τη βαρύτητα, με το slow motion να δίνει και να παίρνει.

Οσοι δεν υποφέρετε από ιλίγγους και υψοφοβία πατήστε το play για να δείτε το τρέιλερ παρακάτω.


Διαβάστε ακόμη

Assassin's Creed poster 607