Industry

Despicable him: η Sony θάβει και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο αποκαλώντας τον «ποταπό»

στα 10

Θα μπορέσει να διασώσει τις δημόσιες σχέσεις του με τους σταρ του Χόλιγουντ το στούντιο της Sony; Μία νέα σειρά χακαρισμένων mails που δημοσιέτηκαν πριν από λίγο αποκαλύπτουν συνομιλίες της Εϊμι Πασκάλ που θάβουν και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Despicable him: η Sony θάβει και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο αποκαλώντας τον «ποταπό»

Η διαρροή των λογαριασμών της Sony Pictures - μια από τις μεγαλύτερες που έγιναν ποτέ στο Χόλιγουντ, συνεχίζει να προκαλεί σοβαρούς τριγμούς στις σχέσεις του στούντιο με τους μεγαλύτερους σταρ του, σε σημείο που αναρωτιέται κανείς αν θα μπορέσει η αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι της showbiz να διασώσει μελλοντικές συνεργασίες. Θα φιλιούνται-αγκαλιάζονται μέχρι τα Χριστούγεννα, ή τα πράγματα είναι σοβαρά;

Διαβάστε αναλυτικά: Συνεχίζεται το χακάρισμα στη Sony Pictures, ένα από τα μεγαλύτερα στην ιστορία

Μία νέα σειρά χακαρισμένων mails που δημοσεύτηκαν πριν από λίγες ώρες, αποκαλύπτουν συνομιλίες της Εϊμι Πασκάλ που θάβουν και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Οπως είναι γνωστό ο 40χρονος ηθοποιός είχε συμφωνήσει να ερμηνεύσει τον Στιβ Τζομπς, αλλά λίγο καιρό αργότερα ανακοινώθηκε η αποχώρησή του από το πρότζεκτ του Ααρον Σόρκιν.

David Fincher Amy PascalHappier days: από το καταραμένο πρότζεκτ είχε περάσει κι ο Ντέιβιντ Φίντσερ (ο οποίος κι αυτός αποχώρησε τελικά), εδώ με την Εϊμι Πασκάλ

Αυτό που δεν ήταν γνωστό όμως ήταν πώς πήραν τα νέα ο παραγωγός Μπομπ Γκόρντον και η Εϊμι Πασκάλ, διευθύντρια του στούντιο της Sony.

  • Μπομπ Γκόρντον: Τι του έφταιξε; Είχε να κάνει με τα χρήματα του συμβολαίου του, ή απλά άλλαξε γνώμη;
  • Εϊμι Πασκάλ: Το τελευταίο
  • Μπομπ Γκόρντον: Αυτό είναι απαίσιο - τι συμπεριφορά!
  • Εϊμι Πασκάλ: Απολύτως ποταπή.

Ο ρόλος κατέληξε τελικά στα ικανά χέρια του Μάικλ Φασμπέντερ (ενδιάμεσα είχε αναφερθεί και το όνομα του Κρίστιαν Μπέιλ, ο οποίος αποχώρησε επίσης), ενώ η ταινία έφυγε κι από τη Sony και θα πραγματοποιηθεί από το στούντιο της Universal Pictures.

Θα απαντήσει ο Λεονάρντο; Η Sony πάντως αρνείται να σχολιάσει τα (ομολογουμένως εξίσου despicably κλεμμένα) χακαρισμένα mail της. Πάντως, πέρα από το ξεκατίνιασμα, πόση ζημιά αυτό έχει προκαλέσει στην κινηματογραφική βιομηχανία, και αν θα αμαυρώσει την καριέρα ανθρώπων (όπως της Πασκάλ) που πέρασαν δεκαετίες να χτίσουν τη θέση τους, θα φανεί σύντομα.

jolie pascal 607 The stare of death: Η Αντζελίνα συναντά την Εϊμι Πασκάλ μετά την κυκλοφορία του email που τη γελοιοποίησε

Διαβάστε ακόμα:

Tags: sony hack