Buzz

Ο Ντέιβιντ Λιντς σε προσκαλεί για να σου ψήσει καφέ (και να ζωγραφίσει το πορτρέτο σου)

στα 10

Θες να πιεις έναν (διαδυκτιακό) καφέ με τον Ντέιβιντ Λιντς; Να τον ρωτήσεις ό,τι θέλεις; Και να ζωγραφίσει το πορτρέτο σου;

Ο Ντέιβιντ Λιντς σε προσκαλεί για να σου ψήσει καφέ (και να ζωγραφίσει το πορτρέτο σου)

Ο Ντέιβιντ Λιντς μάς ρωτά: «θέλετε να πιούμε καφέ;» και η μόνη απάντηση που μάς έρχεται στο μυαλό είναι «Damn fine coffee! And hot!»

Nαι, δεν πρόκειται για τρολιά, η προσφορά είναι πραγματική. Εσύ κι ένας φίλος/μία φίλη, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας σ' ένα αποκλειστικό video call με τον σκηνοθέτη, όπου μπορείτε να τον ρωτήσετε ό,τι θέλετε: τι ετοιμάζει στην καραντίνα του, τι μαστορεύει, τι σενάρια σκαρώνει; Τι τέρατα κατοικούν στην καλύβα με τα εργαλεία του; Τι κρύβουν τα μπλε κουτιά (εκτός από πινέλα;)

Διαβάστε κι αυτό: H καραντίνα του Ντέιβιντ Λιντς

David Lynch coffee invite 607

Δηλαδή, αυτό είναι όνειρο, Ντέιλ Κούπερ! Κατά τη διάρκεια του video chat ο Λιντς θα ζωγραφίζει το πορτρέτο σου, το οποίο θα υπογράψει και θα σου το στείλει.

Τι πρέπει να κάνεις: Να δηλώσεις συμμετοχή στην κλήρωση, κάνοντας μία προσφορά στο David Lynch Foundation για τον σκοπό «Heal the Healers Now». Ο Λιντς πιστεύει ότι το μετατραυματικό στρες των γιατρών, νοσοκόμων, νοσηλευτών που εδώ και μήνες πολεμούν στην πρώτη γραμμή της εντατικής τον κορονοϊό θα είναι πολύ μεγάλο και θα εκδηλώνεται (ήδη έχει) για πολλά χρόνια (burnout, αϋπνίες, εφιάλτες). Χρειάζονται την βοήθεια και τη στήριξη του Υπερβατικού Διαλογισμού τον οποίο, ως γνωστόν, ακολουθεί κι ο ίδιος ο σκηνοθέτης.

Για να πάρεις μέρος στην κλήρωση λοιπόν, μπες εδώ και δήλωσε συμμετοχή

Διαβάστε περισσότερα: