Buzz

Οι ΤΟΡ 10 λόγοι να είσαι χαρούμενος σήμερα: ο εξής ένας - ο Ντέιβιντ Λέτερμαν επιστρέφει στην τηλεόραση

στα 10

«Οταν αποφασίζεις να βγεις στη σύνταξη και να περάσεις τον υπόλοιπο χρόνο σου με την οικογένειά σου, καλό είναι να ρωτάς και την οικογένειά σου πρώτα...». Ντέιβ, μάς έλειψες!

Οι ΤΟΡ 10 λόγοι να είσαι χαρούμενος σήμερα: ο εξής ένας - ο Ντέιβιντ Λέτερμαν επιστρέφει στην τηλεόραση

Ηταν Μάιος του 2015 όταν ο άρχοντας της late night television, ο Ντέιβιντ Λέτερμαν, αποχαιρετούσε για πάντα το «Late Show» του και την τηλεόραση, βγαίνοντας οικειοθελώς στη σύνταξη. Κι αυτό ήταν σημαντικό γεγονός. Οσοι έχουν ζήσει μερικά χρόνια στην Αμερική, δεκαετίες πριν τα torrents και τα δορυφορικά κανάλια έφεραν εικόνα αυτών των νυχτερινών variety shows και στην Ελλάδα, γνωρίζουν πολύ καλά ότι η late night television ήταν πάντα κάτι παραπάνω από μία prime time τηλεοπτική ζώνη. Κάτι πολύ περισσότερο από μέσο για σταρς να διαφημίσουν τις νέες ταινίες τους, ή μουσικούς να πρωτοπαρουσιάσουν τα άλμπουμ τους. Η late night television ήταν το μέρος που γεννιόταν καθημερινά προκλητική, ιερόσυλη κωμωδία. Καθαρόαιμη, ασυμβίβαστη καυστική, σάτιρα. Πάνω από όλα όμως, ήταν τρόπος ζωής. Εβλεπες Ντέιβιντ Λέτερμαν και μετά πήγαινες για ύπνο.

Διαβάστε το αντίο του Flix: Αντίο γίγαντα Ντέιβιντ Λέτερμαν

Να όμως που 26 μήνες αργότερα, ο Λέτερμαν ανακοινώνει την επιστροφή του. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Netflix, ο Λέτερμαν θα είναι οικοδεσπότης 6 ωριαίων talk shows που το κάθε ένα από αυτά θα αποτελεί εκ βαθέων συνέντευξη μιας προσωπικότητας - με τον τρόπο του Ντέιβ. Τα γυρίσματα θα γίνονται εκτός στούντιο και οι καλεσμένοι δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα.

Δείτε ακόμα: To «γυμνό» αντίο της Τίνα Φέι στον Ντέιβιντ Λέτερμαν!

david-letterman-young 607

«Αισθάνομαι τυχερός και ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με το Netflix σε αυτό το πρότζεκτ» δήλωσε ο Λέτερμαν. «Κοιτάξτε τι έμαθα στα δύο αυτά τελευταία χρόνια: αν αποφασίσεις να βγεις στη σύνταξη και να περάσεις τον υπόλοιπο χρόνο σου με την οικογένειά σου, καλό είναι να ρωτήσεις και την οικογένειά σου για αυτό...»

Και το Netflix όμως μοιράζεται τον ίδιο ενθουσιασμό για αυτή τη συνεργασία. «Ο Ντέιβιντ Λέτερμαν είναι ένα πραγματικό τηλεοπτικό ίνδαλμα και ανυπομονούμε να τον δούμε εκτός στούντιο, εκτός ορίων, να συνομιλεί με όσους εκείνος θεωρεί ότι τον ιντριγκάρουν» δήλωσε ο Τεντ Σαράντος, ο Πρόεδρος του Netflix. «Οσο για το αν διατηρήσει το μούσι του, αυτό πρέπει να περιμένουμε για να το ανακαλύψουμε...»

Διαβάστε ακόμα: O Ντέιβιντ Λέτερμαν φεύγει. Ο Στίβεν Κολμπέρ έρχεται.

david letterman 607

Στα δύο αυτά χρόνια αποχής του, ο Λέτερμαν πράγματι άφησε ένα θρυλικό πλέον μούσι, απαλλαγμένος από τις επιταγές της τηλεοπτικής φωτογένειας. Γενικώς κράτησε ένα ακριβοθώρητο προφίλ: μοναδικές του δημόσιες ευμφανίσεις ήταν το ότι εμφανίστηκε σε ένα μουσικό βίντεο της αγαπημένης του Νταρλίν Λοβ, σε επεισόδιο του Nation Geographic για την καταστροφή του περιβάλλοντας και στη σκηνή του Rock and Roll Hall of Fame για να παρουσιάσει τους Pearl Jam.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που δεν τελικά δεν έχουμε ακούσει το τελευταίο «thank you and good night» από το στόμα του Λέτερμαν. Οπως άλλωστε είχε πει κι ο ίδιος προφητικά, το τέλος μίας εποχής δεν σημαίνει και τέλος.

«Σας ευχαριστώ όλους εσάς που με τιμήσατε με τους λόγους σας και τα ευχαριστώ σας, αλλά κάντε μου μια χάρη: κρατήστε και τίποτα για τον επικήδειό μου».

Διαβάστε περισσότερα: