Buzz

Η Ντακότα Τζόνσον στην (περίπου) τόπλες απόχρωση του γκρι!

στα 10

Είναι ειρωνικό, αλλά η Ντακότα Τζόνσον είναι πιο τολμηρή στη φωτογραφησή της για το περιοδικό Another απ' ότι σε όλα τα ανιαρά λεπτά του «50 Αποχρώσεις του Γκρι».

Η Ντακότα Τζόνσον στην (περίπου) τόπλες απόχρωση του γκρι!

Αλώβητη από τον τζάμπα πανικό γύρω από το «ακατάλληλο» της κινηματογραφικής διασκευής του «50 Αποχρώσεις του Γκρι», η Ντακότα Τζόνσον παίρνει το δικό της δρόμο για το σινεμά που αγαπάει - συμμετέχει με αξιώσεις στο «Black Mass» στο πλευρό του Τζόνι Ντεπ και στο «A Bigger Splash» του Λούκα Γκουαντανίνο, δύο από τις επερχόμενες ταινίες της που έκαναν πρεμιέρα στο 72ο Φεστιβάλ της Βενετίας.

Και σε μια συνέντευξη - ποταμό για το περιοδικό «Another» μιλάει για τη σημασία του να μεγαλώνεις με μαμά τη Μέλανι Γκρίφιθ, γιαγιά την Τίπι Χέντρεν, πατέρα τον Ντον Τζόνσον και πατριό τον Αντόνιο Μπαντέρας, καθώς φωτογραφίζεται στα όρια του τόπλες, αποδεικνύοντας πως οι πραγματικές αποχρώσεις του γκρι έρχονται πάντοτε εκεί που δεν τις περιμένεις.

Διαβάστε ακόμη: «A Bigger Splash»: Στο τραπέζι με την Τίλντα Σουίντον, τον Ρέιφ Φάινς τον Ματίας Σένερτς και την Ντακότα Τζόνσον

Dakota Johnson Another Magazine

Dakota Johnson Another Magazine

Σιχαίνομαι τις οντισιόν. Πανικοβάλλομαι σε σημείο που δεν ξέρω τι σκέφτομαι και τι κάνω. Παθαίνω κρίση πανικού. Δεν είναι κάτι που δεν γνωρίζω στη ζωή μου, αλλά με τις οντισιόν τα πράγματα γίνονται χειρότερα. Τρομοκρατούμαι. Παθαίνω τρελή ανασφάλεια. Αλλά ευτυχώς τρέχω ολοταχώς και κατα μέτωπος σε όλα τα πράγματα που φοβάμαι περισσότερο.

Δεν μπορείς να ξέρεις τι είναι η δημοσιότητα αν συμβεί σε σένα τον ίδιο. Σαν παιδί καταλάβαινα πως οι γονείς μου είναι διάσημοι, αλλά με ενοχλούσε που ο κόσμος δεν μπορούσε να καταλάβει πως ήμασταν και μια οικογένεια που ήθελε απλώς να φάει σε ένα εστιατόριο. Τότε όμως ήθελαν αυτόγραφα ή να σου σφίξουν το χέρι. Εμοιαζε μια πιο προσωπική σχέση. Τώρα βρίσκομαι σε ένα δωμάτιο και αντιλαμβάνομαι πως κάποιος τραβάει φωτογραφίες με ζουμ. Εχει γίνει περίεργο.

Δείτε ακόμη: 30 δευτερόλεπτα και 50 πιο σκοτεινές αποχρώσεις: «Fifty Shades of Darker» πρώτο teaser

Dakota Johnson Another Magazine

Dakota Johnson Another Magazine

Ακολουθούσα τους γονείς μου όπου και να πήγαιναν. Ηταν ο μοναδικός τρόπος να είμαι μαζί τους. Και μετά το διαζύγιο τους, περνούσα δύο εβδομάδες με τον ένα και δύο εβδομάδες με τον άλλο. Ταξίδευα με έναν εκπαιδευτή. Σιχαινόμουν το σχολείο. Δεν καταλάβαινα τη διαδικασία. Ενιωθα ασφυκτικά - όχι σαν κάποια μεγάλη καλλιτέχνης, περισσότερο σαν εξωγήινη. Περνούσα χρόνο με την οικογένειά μου και είχα και σοβαρή σχέση. Μου άρεσε πολύ η μουσική. Εμπλεξα επειδή κάπνισα χασίς... Με ενδιέφερε πιο πολύ να ζωγραφίζω στους τοίχους με σπρέι παρά να κάνω παρέα με τους φίλους μου από το σχολείο.

Ενιωθα πάντοτε σαν να μεγάλωσα σε ένα τσίρκο. Ξέρω πολύ καλά τα αεροπλάνα, τα τρένα και τα αυτοκίνητα. Και φυσικά ξέρω πολύ καλά τι είναι να μεγαλώνεις ανάμεσα σε τρομερά ταλαντούχους, παράξενους ανθρώπους.

Δείτε ακόμη: H Ντακότα Τζόνσον έχει περισσότερες αποχρώσεις του χιούμορ απ' ότι φανταζόμασταν!

Dakota Johnson Another Magazine

Dakota Johnson Another Magazine

Dakota Johnson Another Magazine

Είναι πολύ ενδιαφέρον όταν οι νεαρές γυναίκες βρίσκονται εν γνώσει της σεξουαλικότητάς τους. Αυτό είναι κάτι που μου έκανε εντύπωση από μικρή. Νίωθω πως αυτές οι γυναίκες προκαλούν τις άλλες γυναίκες. Οταν βλέπω νεαρά κορίτσια να επιδεικνύουν τα σωματά τους στο δρόμο, με εκνευρίζει όταν νιώθω ότι δεν ξέρουν τι ακριβώς κάνουν.

Το κινηματογραφικό πλατό είναι για μένα το πιο άνετο μέρος στον κόσμο. Πάντοτε πίστευα ότι αυτό θα ήταν που θα κατέληγα να κάνω. Απλά έπρεπε να περιμένω να έρθει η σειρά μου.

Dakota Johnson Another Magazine

Dakota Johnson Another Magazine

Dakota Johnson Another Magazine

Διαβάστε και δείτε ακόμη: