Buzz

H Σάρον Στόουν φωτογραφίζεται γυμνή. Γιατί μπορεί!

στα 10

Στα 57 της χρόνια η Σάρον Στόουν φωτογραφίζεται γυμνή για το Harper's Bazaar, μιλώντας για όλα όσα την κάνουν να αισθάνεται περισσότερο σέξι από ποτέ.

H Σάρον Στόουν φωτογραφίζεται γυμνή. Γιατί μπορεί!

«Ξέρω ότι ο κώλος μου μοιάζει με μια σακούλα από τηγανίτες. Αλλά δεν προσπαθώ να είμαι η πιο όμορφη γκόμενα στον κόσμό. Σε ένα συγκεκριμένο σημείο της ζωής σου αναρωτιέσαι τι είναι πραγματικά σέξι. Δεν είναι το ύψος των βυζιών σου. Είναι να είσαι παρών, να διασκεδάζεις και να σου αρέσει ο εαυτός σου τόσο για να σου αρέσει ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου. Αν πίστευα πως σέξι είναι να προσπαθήσω να γίνω αυτή που ήμουν όταν έκανα το "Βασικό Ενστικτο", τότε όλοι θα περνάγαμε πολύ δύσκολα σήμερα.»

Σε μια εξομολογήση εκ βαθέων, η Σάρον Στόουν συνοδεύει τη γυμνή φωτογράφησή της στο Harper's Bazaar με όλες τις αλήθειες που την έφεραν στα 57 της χρόνια να μην ανησυχεί για τίποτα - και σίγουρα όχι για το αν είναι σέξι ή όχι.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: Η Σάρον Στόουν το έχει ακόμα

Sharon Stone Harper's 2015

H Στόουν μιλάει για το ανεύρυσμα στον εγκέφαλο που παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή πίσω στο 2001 και για τον τρόπο με τον οποίο η ζωή της άλλαξε για πάντα μετά από αυτό: «Χρειάστηκαν δύο χρόνια για να απορροφήσει το σώμα μου όλη την εσωτερική αιμορραγια που είχα. Ολο το DNA μου άλλαξε. Το πρόσωπο μου παραποιήθηκε. Το μυαλό μου δεν βρισκόταν πλέον εκεί που ήταν, άλλαξε ο τύπος αίματος μου, ακόμη και οι αλλεργίες μου άλλαξαν. Από την άλλη έγινα περισσότερο συναισθηματικά ευφυής. Επέλεξα να δουλέψω σκληρά για να ανοίξω άλλα μέρη του μυαλού μου. Τώρα είμαι πιο δυνατή. Και αυτό ίσως τρομάζει τους ανθρώπους, αλλά δεν με νοιάζει.»

Ανατρέχοντας σε όλη την καριέρα της, θυμάται πως κανείς δεν την έβρισκε σέξι μέχρι που έκανε τη γυμνή φωτογράφηση στο Playboy πίσω στο 1990 (δείτε την εδώ), πως στη συνέχεια όλοι έλεγαν «είναι πολύ όμορφη για να είναι ηθοποιός» και για το γεγονός πως κανείς πλέον δεν της ζητάει να βγουν ραντεβού.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: Ο Μάικλ Ντάγκλας αναβιώνει τη διάσημη σκηνή ανάκρισης του «Βασικού Ενστίκτου»

Sharon Stone Harper's 2015

Sharon Stone Harper's 2015

H Σάρον Στόουν υποδύεται την Αντιπρόεδρο της Αμερικής στο επερχόμενο τηλεοπτικό «Agent X»

Διαβάστε και δείτε ακόμη: