Φεστιβάλ / Βραβεία

Critics Choice Awards 2016: Πρόβα τζενεράλε για τα φετινά Οσκαρ!

στα 10

Προπομπός των Οσκαρ, τα Critics Choice Awards πρόδωσαν (στο περίπου) τον τρόπο με τον οποίο θα μοιραστούν τα μεγάλα φετινά βραβεία, ανάμεσα στις επικρατέστερες ταινίες που είναι το «Mad Max: Fury Road», το «Spotlight» και το «The Big Short».

Critics Choice Awards 2016: Πρόβα τζενεράλε για τα φετινά Οσκαρ!
Ο Τ. Τζ. Μίλερ του «Silicon Valley», «οπλισμένος» οικοδεσπότης της βραδιάς

Αν ήθελε κάποιος να κάνει μια πρώτη (ασφαλή) πρόβλεψη για τα φετινά Οσκαρ, θα μπορούσε απλά να επαναλάβει τα βραβεία Critics Choice Awards που δόθηκαν χθες στη Σάντα Μόνικα, στοιχηματίζοντας για την Καλύτερη Ταινία στο «Spotlight» του Τομ ΜακΚάρθι, για τα περισσότερα Οσκαρ της βραδιάς στο «Mad Max: Fury Road» και στα «σιγουράκια» που δεν είναι άλλα από τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο στον Α' Ανδρικό Ρόλο, τον Σιλβέστερ Σταλόνε στο Β' Ανδρικό Ρόλο και την Μπρι Λάρσον στο Α' Γυναικείο.

Τα Critics Choice Awards έχουν πετύχει μέσα στα χρόνια πολλές φορές το Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας - πέρσι δεν ήταν μια τέτοια χρονιά αφού είχαν ψηφίσει το «Boyhood» - και μάλλον, όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής οι επιλογές της Ενωσης Κριτικών Κινηματογράφου και της Ακαδημίας ταυτίζονται.

Διαβάστε ακόμη: Είναι τα Οσκαρ τόσο (υπερβολικά) λευκά, σεξιστικά και στρέιτ, όσο τα κατηγορούν;

Δείτε εδώ μερικές από τις πιο ξεχωριστές στιγμές των φετινών Critics Choice Awards:





Εδώ η λίστα με όλα τα κινηματογραφικά βραβεία των φετινών Critics Choice Awards:

Critics Choice Awards 2016 O Ανταμ ΜακΚέι φιλάει στο στόμα τον Κρίστιαν Μπέιλ στην ανακοίνωση ότι το «The Big Short» είναι η καλύτερη κωμωδία της χρονίας

Διαβάστε και δείτε ακόμη: