Buzz

Κανένας Αμέρικα! Ο Βίγκο Μόρτενσεν είναι ο «Captain Fantastic»

στα 10

Η ταινία του Ματ Ρος έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ του Σάντανς και τώρα ετοιμάζεται για την ευρωπαϊκή της πρώτη στο Φεστιβάλ Καννών. Με τον Βίγκο Μόρτενσεν στο ρόλο ενός πάτερ φαμίλια, σκέτου σούπερ ήρωα.

Κανένας Αμέρικα! Ο Βίγκο Μόρτενσεν είναι ο «Captain Fantastic»

Βαθιά στα δάση της Βορειοδυτικής Ακτής της Βόρειας Αμερικής, ένας πατέρας προσπαθεί να μετατρέψει τα έξι του παιδιά σε απίθανους ενήλικες. Οταν όμως η τραγωδία θα χτυπήσει την πόρτα της πολυμελούς οικογένειας, θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν τον αυτοσχέδιο παράδεισο που έχουν δημιουργήσει και να ταξιδέψουν στον πολιτισμό - εκεί όπου η ιδέα τους για το τι σημαίνει γονιός και ανατροφή παιδιών μοιάζει με εισβολή εξωγήινων...

Το φιλμ του ηθοποιού Ματ Ρος (τα τηλεοπτικά «Big Love» και «American Horror Story», το κινηματογραφικό «Goodnight and Good Luck») υπήρξε η ήρεμη δύναμη του Φεστιβάλ του Σάντανς, κερδίζοντας κριτικές και ένα θαυμασμό για την εκκεντρική του απλότητα και την πάντα ευπρόσδεκτη εμφάνιση του Βίγκο Μόρτενσεν. Καθόλου παράξενο λοιπόν που είναι μια από τις ελάχιστες ταινίες από τη Γιούτα που φτάνουν στο 69ο Φεστιβάλ Καννών για να δοκιμαστούν και στο ευρωπαϊκό κοινό, με τη συμμετοχή του στο τμήμα «Ενα Κάποιο Βλέμμα».

Δείτε εδώ το τρέιλερ του «Captain Fantastic» και ξανασκεφτείτε πριν θεωρήσετε ότι η οικογένειά σας ήταν η πιο τρελή στον κόσμο:

Διαβάστε και δείτε ακόμη: