Φεστιβάλ / Βραβεία

Διαγωνισμός: πείτε on camera κλασικές κινηματογραφικές ατάκες με άψογη βρετανική προφορά!

στα 10

Πώς θα ήταν η «are you talkin' to me?» σκηνή του «Ταξιτζή» αν ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο την ερμήνευε με βρετανική σύνταξη και προφορά; Δείτε τον Ντε Νίρο να μας ρωτά «are you speaking to me (because it is certainly appears so)» και ακολουθήστε το παράδειγμά του.

Διαγωνισμός: πείτε on camera κλασικές κινηματογραφικές ατάκες με άψογη βρετανική προφορά!

Τα Britannia Awards βρήκαν έναν πρωτότυπο τρόπο να διαφημίσουν την τελετή απονομής τους που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Οκτωβρίου στο Beverly Hilton Hotel και θα μεταδοθεί στις 2 Νοεμβρίου από το BBC America. Ακολουθώντας το παράδειγμα του Ρόμπερτ Ντε Νίρο στον ευχαριστήριο λόγο του το 2009, όπου διάβασε τη διάσημη «are you talkin' to me?» σκηνή του «Ταξιτζή» διασκευασμένη στη βρετανική της εκδοχή (με χρήση πιο «σωστών» ρημάτων και συντακτικού) και με αντίστοιχη προφορά (ε, όχι κι ακριβώς της Οξφόρδης ο Ντε Νίρο, μεταξύ μας) τα Britannia Awards μάς προκαλούν σε κάτι ανάλογο.

Σας προκαλούμε! Στείλτε μας ένα βίντεο όπου προφέρετε μία αγαπημένη, κλασική κινηματογραφική ατάκα με βρετανική προφορά και δείτε τον εαυτό σας στο βίντεο που θα ετοιμάσουμε για την τελετή απονομής.

Σκεφτείτε το! Πώς θα μιλούσε, ακουγόταν, συμπεριφερόταν ο «Forrest Gump», αν τον ερμήνευε ο Χιου Γκραντ; Αν αντί του Τζο Πέσι στα «Καλά Παιδιά» το ρόλο είχε ο Αντονι Χόπκινς; Αν ο Τομ Χίντλεστον, κι όχι ο Τομ Κρουζ, ήταν ο Ιθαν Χαντ στις «Επικίνδυνες Αποστολές»; Αν η Μέριλ Στριπ έπαιρνε μαθήματα από τη Τζούντι Ντεντς;

Τα Britannia Awards περιμένουν τα βίντεό σας στο twitter με το tag #britannias.

Για να δούμε - θα το τολμήσει κάποιος/α από τους Ελληνες ηθοποιούς;

Ιδού ο Μπομπ ως αγγλούρα Τράβις Μπικλ:

.

Διαβάστε περισσότερα για τα Britania Awards: