Buzz

«Bridgerton - The Snyder Cut»: η Λέσλι Τζόουνς το απαίτησε κι εμείς το απολαμβάνουμε

στα 10

H διάσημη κωμικός επέβαλε μία Snyder βερσιόν εκεί που πραγματικά τη χρειαζόμαστε: στις σκηνές σεξ του Ρεγκέ-Ζαν Πέιτζ στο «Bridgerton».

«Bridgerton - The Snyder Cut»: η Λέσλι Τζόουνς το απαίτησε κι εμείς το απολαμβάνουμε

Η Λέσλι Τζόουνς, η διάσημη κωμικός («Ghostbusters», «Death to 2020») που έγινε γνωστή μέσα από το Saturday Night Live, αλλά και με τα ποστ της στο twitter που δίνουν όλο spin στην ποπ κουλτούρα (αν δεν έχετε διαβάσει τους live σχολιασμούς της όταν βλέπει ταινίες, όπως το «Shape of Water», τρέξτε).

Χθες το βράδυ ήταν η οικοδέσποινα των MTV Awards κι ένα χιουμοριστικό βίντεο της βραδιάς έγινε viral. Το βίντεο τη θέλει να μπαίνει εμβόλιμα η ίδια στις σκηνές υποψήφιων ταινιών και σειρών που αγαπήθηκαν φέτος (πρώτος διδάξας ο Μπίλι Κρίσταλ στα Οσκαρ) και να διακωμωδεί τα δρώμενα.

Το κομμάτι του βίντεο, «Bridgerton sex - the Snyder Cut», τη θέλει να απαιτεί οι σκηνές σεξ του Ρεγκέ-Ζαν Πέιτζ να διαρκούν 4 ώρες - «εκεί χρειαζόμαστε τον Σνάιντερ».

Να θυμίσουμε ότι ο Ρεγκέ-Ζαν Πέιτζ δεν θα πρωταγωνιστεί στην δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix, οπότε το βίντεο της Τζόουνς έρχεται να παρηγορήσει το κοινό του.

Απολαύστε.... the Duchess of MTV Land and the Duke of Hastings!


Διαβάστε περισσότερα: