Buzz

«The Bride»: η Nάταλι Εμάνουελ κι ο Γκάρετ Χέντλουντ αναβιώνουν τον μύθο της Νύφης του Δράκουλα

στα 10

Μία απέθαντη ιστορία ξαναζωντανεύει στην μεγάλη οθόνη.

«The Bride»: η Nάταλι Εμάνουελ κι ο Γκάρετ Χέντλουντ αναβιώνουν τον μύθο της Νύφης του Δράκουλα

Ο μύθος του «Δράκουλα», έτσι όπως γεννήθηκε μέσα από το βιβλίο του Μπραμ Στόκερ, έχει πολλές διαστάσεις και ερμηνείες. Μέσα σε όλες, είναι κι ένα συμβολικό βύθισμα στο λαγούμι της σεξουαλικότητας: πώς αντίδοτο του θανάτου ήταν πάντα το σεξ. «Τake me away from all this death», όπως ψιθύριζε και η Γουινόνα στον Γκάρι Ολντμαν.

Ελάχιστα αυτή η πτυχή του κατάφερε να επιβιώσει στις μεταφορές του στο mainstream σινεμά και δεν ξέρουμε αν αυτή η version που ετοιμάζεται θα έχει την τόλμη να κάνει κάτι τέτοιο.

Θυμηθείτε κι αυτό: Το συγκινητικό αντίο της Μισάντεϊ - Νάταλι Εμάνουελ στο «Game of Thrones»

nathalie emanuel 607

Βλέποντας όμως το πρωταγωνιστικό ζευγάρι που επιλέχθηκε, την κύκνεια ομορφιά της Νάταλι Εμάνουελ (η πρωταγωνίστρια του «Game of Thrones» διαθέτει κάτι το λεπεπίλεπτο και δυνατό ταυτόχρονα) και την μπρούτα γοητεία του Γκάρετ Χέντλουντ (φρέσκος από την οσκαρική επιτυχία του «The United States vs. Billie Holiday»), στοιχηματίζουμε στη χημεία τους.

Το «The Bride» αφηγείται την ιστορία από την πλευρά της γυναίκας ηρωίδας: μιας κοπέλας που ερωτεύεται τον γοητευτικό Κόμη, αλλά σταδιακά ανακαλύπτει τη γοτθική, σκοτεινή πλευρά του.

Διαβάστε κι αυτό: Η Κλόι Ζάο ετοιμάζει έναν «Δράκουλα» ως φουτουριστικό γουέστερν

Hedlund 607

Η Αυστραλέζα σκηνοθετης Τζέσικα Μ. Τόμπσον έχει αναλάβει να ζωντανέψει στην οθόνη, αλλά και να διασκευάσει, την κινηματογραφική μεταφορά της Μπλερ Μπάτλερ.

Aπό όσα διαβάζουμε, δε θα είναι ταινία εποχής, αλλά πρόκειται για μια μοντέρνα διασκευή του μύθου.

Περιμένουμε νεότερα!

Διαβάστε περισσότερα: