Buzz

Ο Μπάρι Κέογκαν αποχώρησε από το καστ του «Μονομάχου 2»

στα 10

Αλλά ήδη βρέθηκε ο αντικαταστάτης του και μαζί του προστέθηκαν και άλλα μέλη στο ήδη πλούσιο καστ της ταινίας του Ρίντλεϊ Σκοτ

Ο Μπάρι Κέογκαν αποχώρησε από το καστ του «Μονομάχου 2»

Μπορεί η παραγωγή της ταινίας «Μονομάχος 2» του Ρίντλεϊ Σκοτ έχει μπει στην τελική ευθεία πριν τα γυρίσματα, αλλά την τελευταία στιγμή έχουμε αλλαγή φρουράς.

Σύμφωνα με το περιοδικό Empire ο Μπάρι Κέογκαν, ο οποίος ήταν να παίξει τον ρόλο του ανταγωνιστή του Λούσιους του Πολ Μεσκάλ, τον Αυτοκράτορα Πόπλιο Σεπτίμιο Αντωνίνο Γέτα (γνωστός κι ως απλά Γέτας), αποχώρησε από το καστ γιατί τελικά αποφάσισε να πρωταγωνιστήσει στην νέα ταινία της Αντρεα Αρνολντ με τίτλο «Bird».

Ομως ο Σκοτ φαίνεται πως έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του και αυτός είναι ο Φρεντ Χέτσινγκερ, ο οποίος έγινε αρκετά γνωστός όταν πρωταγωνίστησε στην πρώτη σεζόν του «White Lotus».

Διαβάστε ακόμα: Ο Ράσελ Κρόου πίστευε πως το σενάριο του «Μονομάχου» ήταν σκουπίδι

Fred Hechinger

Και τα νέα όμως δεν σταματάνε εδώ. Στο καστ επίσης προστέθηκαν και οι Μέι Καλάμαγουϊ, Λάιορ Ραζ, Ματ Λούκας, Πίτερ Μέσα και ο Ντέρεκ Τζάκομπι ο οποίος θα ξαναπαίξει τον ρόλο του Γκράκους. Μαζί τους η Κόνι Νίλσεν θα επιστρέψει στον ρόλο της Λουσίλα από την ταινία του 2000, ο Τζόζεφ Κουίν, ο οποίος έγινε γνωστός από τον ρόλο του Εντι Μάνσον στην τελευταία σεζόν του «Stranger Things», θα πρωταγωνιστήσει στον ρόλο του Αυτοκράτορα Καρακάλα και αδερφός του Γέτα, ο Πέδρο Πασκάλ φαίνεται πως βρίσκεται στις τελευταίες συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει κι αυτός στην ταινία σε έναν, μέχρι στιγμής, άγνωστο ρόλο και ο Ντένζελ Γουάσινγκτον.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε τίποτα παραπάνω για το σενάριο, το οποίο έχει γράψει ο Ντέιβιντ Σκάρπα. Ο Σκοτ, πέρα από την σκηνοθεσία, θα αναλάβει και την παραγωγή μαζί με τον Μάικλ Πρους και τους Νταγκ Γουίκ και Λούσι Φίσερ, ενώ η σχεδιάστρια κοστουμιών Τζάντι Γέιτς και ο σκηνογράφος Αρθουρ Μαξ από την πρώτη ταινία θα επιστρέψουν και στο σίκουελ.

Το σίκουελ του «Μονομάχου» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου 2024.