Buzz

Ηρθαν οι Avengers με τα δώρα!

στα 10

Δεν μπορούμε να σας χαρίσουμε το αυθεντικό σφυρί του Thor. Ούτε την πραγματική ασπίδα του Captain America. Ομως, τo Flix και η Feelgood σας κάνουν συλλεκτικά δώρα με τη στάμπα των «Εκδικητών» για να είστε ο πιο cool υπερήρωας της παρέας σας. Διεκδικείστε τα!

Flix Team
Ηρθαν οι Avengers με τα δώρα!

Οι Εκδικητές: H Εποχή του Ultron κατακτούν από σήμερα τις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες, αλλά έρχονται κουβαλώντας δώρα για τους φανατικούς τους φίλους. Ποιος άλλωστε δε θα ήθελε ένα συλλεκτικό αντικείμενο από το σύμπαν της Marvel, το οποίο ο Τζος Γουίντον έχει κάνει συνώνυμο με το απενοχοποιημένο fun, το σκεπτόμενο blockbuster, το high entertainment;

Με σεβασμό στην ιστορία της Marvel, με τη δική του geek αγωνία να μην προδώσει κανένα φανατικό θαυμαστή, με σκηνές που χωράνε σε μια γενικότερη ανθολογία του είδους της υπερηρωικής ταινίας, ο Γουίντον συμπεριφέρεται στους «Εκδικητές» ταυτόχρονα σαν τους υπερήρωες που όλοι θα επιθυμούσαμε να υπήρχαν αναμεσά μας, σαν μια παρέα παιδιών που ενηλικιώνονται κάθε φορά που έχουν να αντιμετωπίσουν το γεγονός πως όσο δυνατοί και να είναι είναι τρωτοί και κυρίως σαν τους φίλους που θα θέλαμε να μοιραστούμε ένα βράδυ από τη ζωή μας – ίσως όχι παίζοντας το παιχνίδι «ποιος μπορεί να σηκώσει το σφυρί του Θορ».

Διαβάστε ολόκληρη την κριτική του Flix για το «Οι Εκδικητές: H Εποχή του Ultron»

Avengers: Age of Ultron 607

Και διεκδικείστε δώρα! 15 αφίσες, 5 παγούρια, 5 μπλουζάκια και 3 τετράδια: Μπείτε στην επίσημη σελίδα μας στο facebook, κάντε like, comment και share στο ποστ και πάρτε μέρος στην κλήρωση για να κερδίσετε τα δώρα. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και την Τρίτη, 5 Μαΐου.

Avengers merchandise 607

Avengers merchandise 607 2

Avengers merchandise 607 3

Περισσότερα για τους «Εκδικητές: H Εποχή του Ultron»: