Buzz

«Harvest»: Η 16 Films του Κεν Λόουτς στην παραγωγή της νέας ταινίας της Αθηνάς Τσαγγάρη

στα 10

Η ταινία βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Τζιμ Κρέις βρίσκεται στο στάδιο της προπαραγωγής.

«Harvest»: Η 16 Films του Κεν Λόουτς στην παραγωγή της νέας ταινίας της Αθηνάς Τσαγγάρη
Εικονογράφηση του Αλεσάντρο Σάνα για την κριτική του Harvest στους New York Times

Υποψήφιο για το Booker Prize το 2013, το βιβλίο του Τζιμ Κρέις είναι τοποθετημένο σε ένα ανώνυμο μεσαιωνικό χωριό της Αγγλίας στο τέλος ενός καλοκαιριού καθώς ο θερισμός του κριθαριού βρίσκεται στο τέλος του. Μια μέρα στην άκρη του χωριού, στα σύνορα του δάσους, θα εγκατασταθούν τρεις ξένοι, δυο άντρες και μια επικίνδυνα μαγνητική γυναίκα τους οποίους οι ντόπιοι βλέπουν με δυσπιστία.

Οταν μια φωτιά ξεσπάσει σε ένα από τα αρχοντικά σπίτια του χωριού οι ξένοι θα θεωρηθούν υπεύθυνοι και ο φόβος και η μισαλλοδοξία θα τους φέρουν αντιμέτωπους με μια εξαιρετικά σκληρή τιμωρία και κατηγορίες για μαγεία. Ομως κάτι πιο σκοτεινό κρύβεται πίσω από την ιστορία αυτή και στο τέλος της, μόνο ένας άνθρωπος θα μείνει για να την αφηγηθεί.

Δείτε ακόμη: «Trigonometry»: Η Αθηνά Τσαγγάρη και οι πρωταγωνιστές της μιλούν στο Flix για τη δύναμη της μικρής οθόνης να σπάσει τα μεγάλα ταμπού

αθηνά τσαγγάρη 607

Το «Harvest» το οποίο είναι η τελευταία βρετανική ταινία που επιχορηγήθηκε από το πρόγραμμα Media του Creative Europe, καθώς οι αγγλικές παραγωγές δεν θα έχουν πρόσβαση σε αυτό πια εξαιτίας του Brexit και η 16 Films του Κεν Λόουτς έχει αναλάβει την παραγωγή μαζί με την νεοϋορκέζικη Louverture Films. Η Τζόσλιν Μπαρνς, παραγωγός για την Louverture, έχει γράψει και το σενάριο του φιλμ. H Match Factory έχει αναλάβει τις πωλήσεις του φιλμ ενώ συμμετέχει κι ως συμπαραγωγός.

Αυτή θα είναι η πρώτη ταινία της Αθηνάς Τσαγγάρη μετά το «Chevalier» του 2015, ενώ η τελευταία της σκηνοθετική δουλεία ήταν το τηλεοπτικό «Trigonometry».

Διαβάστε επίσης: Tο Εργαστήριο Σεναρίου και Σκηνοθεσίας Oxbelly, παρουσιάζει τα projects που επιλέχθηκαν φέτος