Buzz

Αμάντα Σέιφριντ και Μέριλ Στριπ θέλουν να επιστρέψουν στο «Mamma Mia! 3»

στα 10

Μιλώντας στο Vogue, το οποίο φιλοξένησε στις σελίδες του ένα εκτενές αφιέρωμα για το φαινόμενο «Mamma Mia!», το καστ της ταινίας εξέφρασε το ενδιαφέρον του να επιστρέψει, αλλά μάλλον η τρίτη ταινία θα γίνει μόνο αν το στούντιο τους πληρώσει τα λεφτά που τους αναλογούν.

Αμάντα Σέιφριντ και Μέριλ Στριπ θέλουν να επιστρέψουν στο «Mamma Mia! 3»

Love it or hate it, το «Mamma Mia!» έχει καταφέρει να γίνει ένα πραγματικό φαινόμενο της ποπ κουλτούρας. Οι δυο ταινίες του franchise, το οποίο ξεκίνησε με το «Mamma Mia!» το 2008 και το «Mamma Mia! Here We Go Again» το 2018, καταφέραν να κερδίσουν πάνω από 1 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office. Ετσι μια τρίτη ταινία ακούγεται πως είναι στα σκαριά εδώ και αρκετό καιρό και το καστ φαίνεται πως είναι έτοιμο να επιστρέψει.

Μιλώντας στο Vogue, το οποίο είχε αφιέρωμα για το φαινόμενο του «Mamma Mia!», η πρόεδρος της Universal Ντόνα Λάνγκλεϊ είπε πως το στούντιο θα ήθελε να κάνει μια ακόμα ταινία. Η Αμάντα Σέιφριντ, η οποία παίζει τον ρόλο της Ντόνα, πρόσθεσε πως «δείξε μου ένα άτομο που δεν θέλει ένα τρίτο Mamma Mia!» Η ίδια όμως έχει μια μικρή αμφιβολία για το εάν θα γίνει μια τρίτη ταινία, καθώς πιστεύει πως η ύπαρξή της πιθανότατα θα εξαρτιόταν από το εάν η Universal θα πληρώσει στο καστ ό,τι αξίζει, κάτι που είναι πολύ περισσότερο τώρα από ό,τι όταν ξεκίνησε το franchise.

«Κανείς δεν λέει όχι, αλλά και κανείς δεν λέει ναι. Δεν μου αρέσει να το λέω, γιατί θα έκανα το “Mamma Mia 3” δωρεάν — φυσικά θα το έκανα — αλλά δεν είναι αυτή η δουλειά στην οποία βρισκόμαστε. Το δίκαιο είναι δίκαιο και νιώθω ότι μια τρίτη ταινία θα καταλήξει να γίνει ή όχι για κάτι ανόητο όπως το αν θέλει ή όχι η Universal να μας πληρώσει τα χρήματα που δικαιούμαστε».

Διαβάστε ακόμα: Ο Πολ Κινγκ μιλά με τα καλύτερα λόγια για τις φωνητικές ικανότητες του Τίμοθι Σαλαμέ στο «Wonka»

Mamma Mia! 607

Η Μέριλ Στριπ, η οποία πρωταγωνιστούσε στην πρώτη ταινία και της οποίας ο χαρακτήρας πέθανε στο σίκουελ, εξέφρασε επίσης ενδιαφέρον για μια άλλη ταινία. «Είμαι έτοιμη για οτιδήποτε. Πρέπει να προγραμματίσω μια εξέταση στο γόνατο μου πριν ξεκινήσουμε τα γυρίσματα, αλλά αν υπάρχει μια ιδέα που με ενθουσιάζει, είμαι μέσα 100%. Είπα στην [παραγωγό Τζούντι Κρέιμερ] αν μπορούσε να βρει έναν τρόπο να αναστήσει τη Ντόνα. Ή θα μπορούσε να είναι όπως σε μια από αυτές τις σαπουνόπερες όπου η Ντόνα επιστρέφει και αποκαλύπτει ότι ήταν πραγματικά η δίδυμη αδερφή της που πέθανε», είπε η Στριπ. Και ολοκλήρωσε λέγοντας πως «θα πούμε την ταινία “Grand-Mamma Mia!” μέχρι τελικά να γίνει.»

Μπορείτε να διαβάσετε το αφιέρωμα του Vogue για το «Mamma Mia!» εδώ.