Buzz

Ο Πολ Κινγκ μιλά με τα καλύτερα λόγια για τις φωνητικές ικανότητες του Τίμοθι Σαλαμέ στο «Wonka»

στα 10

Και μάλιστα λέει ότι το εύρος της φωνής του του θυμίζει τον Μπινγκ Κρόσμπι.

Ο Πολ Κινγκ μιλά με τα καλύτερα λόγια για τις φωνητικές ικανότητες του Τίμοθι Σαλαμέ στο «Wonka»

Γνωρίζουμε πως ο Τίμοθι Σαλαμέ ξέρει να ραπάρει. Εξάλλου το είχε αποδείξει προ πολλού από διάφορα βίντεο τα οποία τον έδειχναν να τραγουδάει στο σχολείο του και είχε γίνει viral πριν λίγα χρόνια.

Αυτό τα βίντεο λοιπόν είχε δει και ο σκηνοθέτης της ταινίας «Wonka», Πολ Κινγκ, και ήταν ο λόγος για τον οποίον αποφάσισε να πάρει τον Σαλαμέ για τον πρωταγωνιστικό ρόλο χωρίς να το περάσει πρώτα από κάποια οντισιόν, λέγοντας μάλιστα πως έχει μια «αγγελική φωνή».

Και μιλώντας πρόσφατα στο Total Film o Κινγκ συνέχισε να εξυμνεί την φωνή του Σαλαμέ, ενώ ξεκαθάρισε μάλιστα πως το «Wonka», αν και έχει τραγούδια και χορούς, δεν είναι στην ουσία μιούζικαλ. «Ο Σαλαμέ έχει μια αρκετά όμορφη φωνή. Αυτόν που μου θύμισε ήταν ο Μπινγκ Κρόσμπι. Υπάρχει μεγάλο εύρος, γιατί όντως πηγαίνει από μερικά μεγαλύτερα, εντυπωσιακά πράγματα, σε στιγμές αληθινών, καθαρών συναισθημάτων και μπορεί να τα κάνει όλα… Ακούγομαι σαν τρελός θαυμαστής».

Διαβάστε ακόμα: Εχετε όρεξη για σοκολάτα; Το πρώτο τρέιλερ του «Wonka» είναι απίστευτα γλυκό

wonka

Και συνέχισε λέγοντας πως «οι Ούμπα Λούμπας τραγουδούν πολύ στο βιβλίο και ο Ρόαλντ Νταλ χρησιμοποιεί πάντα έναν πιο ποιητικό λόγο. Αλλά δεν ήθελα να γίνει απλώς ένα μιούζικαλ όπου οι άνθρωποι τραγουδούν μεταξύ τους χωρίς ευδιάκριτο λόγο. Ενιωθα ότι ήταν περισσότερο σαν ταινία με τραγούδια παρά μιούζικαλ».

Η ταινία, η οποία είναι και πάλι βασισμένη στους ήρωες του Νταλ, είναι σε σενάριο του Σάιμον Φάρναμπι και εστιάζει στα νεανικά χρόνια του Γουίλι Γουόνκα και στις περιπέτειές του πριν ανοίξει το πιο διάσημο εργοστάσιο σοκολάτας του κόσμου. Στην ταινία επίσης πρωταγωνιστούν και οι Ρόουαν Ατκινσον, Σάλι Χόκινς, Ολίβια Κόλμαν, Ματ Λούκας, Κίγκαν-Μάικλ Κι, Σάιμον Φάρναμπι, Κόλιν Ο’ Μπράιεν, Ελι Γουάιτ και τον Χιου Γραντ στον ρόλο ενός Ούμπα Λούμπα.

Το «Wonka» θα κάνει την πρεμιέρα του στις αίθουσες στις 15 Δεκεμβρίου 2023.