Φεστιβάλ / Βραβεία

Ακόμα και τα κουτάβια ψηφίζουν «Argo»!

στα 10

Τα διάσημα κουτάβια του νυχτερινού τηλεοπτικού σόου του Τζίμι Φάλον πέρασαν τις 9 φετινές υποψήφιες για Οσκαρ ταινίες από την απόλυτη δοκιμασία. Και επέλεξαν: «Argo»! Δείτε το βίντεο...

Ακόμα και τα κουτάβια ψηφίζουν «Argo»!

Κάθε χρόνο, λίγα 24ωρα πριν από τις τελετές απονομών των Οσκαρ, όλοι κάνουμε προβλέψεις - bookers, ειδικοί, κριτικοί, απλοί σινεφίλ θεατές. Σταματήστε ό,τι κάνετε, κλείστε τα prediction sites, αφήστε κάτω τα ψηφοδέλτια: ο νικητής αποφασίστηκε! Στο διάσημο late night show του Τζίμι Φάλον υπάρχει μία ομάδα έμπειρων κριτών που βάζει τα πράγματα στη θέση τους: τα golden retriever κουτάβια. Ο,τι εκείνα επιλέξουν με την αλάνθαστη μέθοδο που τους υποβάλει ο Φάλον, θα είναι και το αποτέλεσμα - ένα πείραμα δοκιμασμένο με επιτυχία από τις Προεδρικές Εκλογές, μέχρι το Super Bowl!

Ετσι λοιπόν για την πρόβλεψη του Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας ο Φάλον έντυσε με επίσημο ένδυμα (παπιγιόν και κορδέλες) τα κουτάβια, έστρωσε κόκκινο χαλί στο στούντιο του «On Late Night with Jimmy Fallon» και τοποθέτησε 9 πιάτα με σκυλοτροφή - κάθε ένα από τα οποία είχε το όνομα μίας από τις υποψήφιες ταινίες. Αυτό που θα συγκέντρωνε τα περισσότερα κουτάβια γύρω του θα είχε την ψήφο τους και θα προέβλεπε το αποτέλεσμα της Κυριακής!

Αμερικανική τηλεοπτική σαχλαμαρίτσα, αλλά, από την μία, θα φέρει ένα χαμόγελο στα χείλη σας, ενώ ταυτόχρονα κάτι μας λέει ότι αυτή η ... επιστημονική μέθοδος μπορεί να είναι περισσότερο σκεπτόμενη από τις αποφάσεις πολλών ψηφοφόρων της Ακαδημίας.

Δείτε το βίντεο και συμφωνήστε: το «Argo» είναι πλέον αδύνατον να χάσει...


.

Oι οσκαρικές προβλέψεις του Flix:

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη φετινή οσκαρική κούρσα στο ειδικό τμήμα του Flix που ανανεώνεται συνεχώς και θυμηθείτε την αποκλειστική ζωντανή μετάδοση των Οσκαρ από τη Νova στις 3.30 ώρα Κυριακής 24 Φεβρουαρίου προς Δευτέρα ξημερώματα.

Tags: Oscars 2013