Buzz

Ο Ανταμ Ντράιβερ φέρνει τον καύσωνα

στα 10

Η φωτογράφισή του για την νέα καμπάνια της Burberry ανάβει φωτιές και γίνεται viral.

Flix Team
Ο Ανταμ Ντράιβερ φέρνει τον καύσωνα

Εμείς μπορεί να τον περιμένουμε ανυπόμονα στο «Annette» του Λεός Καράξ και στα «Τελευταία Μονομαχία» και «House of Gucci» του Ρίντλεϊ Σκοτ, αλλά ο Ανταμ Ντράιβερ σήμερα μάς περίμενε ως trending topic στα social για κάτι... πολύ διαφορετικό.

Η Burberry τον έχει επιλέξει ως το πρόσωπο της καμπάνιας της για το νέο της αντρικό άρωμα, «Burberry Hero», και τόσο το πρόμο, όσο κι η φωτογράφιση τον θέλουν ημίγυμνο να τρέχει και να βουτά στη θάλασσα για να πιάσει και να δαμάσει ένα άγριο άλογο. Ομως αναδύεται ο ίδιος ως... Κένταυρος (ΟΚ, ναι, το concept έγινε viral στο Internet και γιατί πολύ διασκέδασαν με την ιδέα).

Δείτε κι αυτό: Παράφορα ερωτευμένοι... Η Μαριόν Κοτιγιάρ κι ο Ανταμ Ντράιβερ τραγουδούν ο ένας στον άλλο στην «Annette» του Λεός Καράξ

Το δελτίο Τύπου της εταιρίας εξηγεί ότι η καμπάνια επιχειρεί να αποτυπώσει «την αινιγματική και περιπετειώδη φύση του Ανταμ Ντράιβερ, σε ένα περιβάλλον άγριας φυσικής ομορφιάς που προκαλεί δέος...»

Ο ίδιος ο Ντράιβερ προσθέτει: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι με την Burberry κι εκπροσωπώ το άρωμα «Burberry Hero», το πρώτο άρωμα που υπογράφει ο designer Ρικάρντο Τίσι για την μπράντα...»

Απολαύστε το βίντεο και τις φωτογραφίες που έφεραν τον καύσωνα στα σόσιαλ (κι όχι μόνο):

adam driver burberry 2

adam driver burberry 3

adam driver burberry 4

adam driver burberry 5

adam driver burberry 6

adam driver burberry 7


Διαβάστε και δείτε περισσότερα: