Buzz

Παράφορα ερωτευμένοι... Η Μαριόν Κοτιγιάρ κι ο Ανταμ Ντράιβερ τραγουδούν ο ένας στον άλλο στην «Annette» του Λεός Καράξ

στα 10

We love each other so much...

Παράφορα ερωτευμένοι... Η Μαριόν Κοτιγιάρ κι ο Ανταμ Ντράιβερ τραγουδούν ο ένας στον άλλο στην «Annette» του Λεός Καράξ

Περίπου τόσο όσο εμείς ήδη, μάλλον, έχουμε ερωτευτεί τη νέα ταινία του Λεός Καράξ, το «Annette», που ετοιμάζεται ν' ανοίξει την αυλαία του Φεστιβάλ Καννών, στις 6 Ιουλίου.

Δείτε ακόμη: «So may we start?»: Οι Sparks αρχίζουν το τραγούδι για το «Annette» του Λεός Καράξ

Καθώς το «Annette» είναι μιούζικαλ - όχι ένα συμβατικό μιούζικαλ, προφανώς - το δεύτερο single, με τίτλο «We Love Each Other So Much», μόλις κυκλοφόρησε. Την αρχή έκαναν οι Sparks αλλά τώρα έρχεται να μας σκλαβώσει μια glam μπαλάντα - ερωτική εξομολόγηση με πιάνο, με τις φωνές των δυο πρωταγωνιστών, της Μαριόν Κοτιγιάρ και του Ανταμ Ντράιβερ.

Annette Poster 607

Η «Annette» είναι η πρώτη αγγλόφωνη ταινία του Καράξ, με σενάριο γραμμένο από τους Sparks που υπογράφουν και τη μουσική. Σύμφωνα με την αφαιρετική σύνοψη της ταινίας, βρισκόμαστε στο Λος Αντζελες, σήμερα. Ο Χένρι είναι ένας stand-up κωμικός με αιχμηρή αίσθηση του χιούμορ, ο οποίος ερωτεύεται την Αν, μια διεθνώς αναγνωρισμένη τραγουδίστρια της όπερας. Κάτω από τους λαμπερούς προβολείς, οι δυο τους είναι ένα παθιασμένο και λαμπερό ζευγάρι. Οταν γεννιέται το πρώτο τους παιδί, η Ανέτ, ένα μυστηριώδες κοριτσάκι μ' ένα ξεχωριστό πεπρωμένο, οι ζωές τους θ' αναποδογυριστούν.»

Διαβάστε ακόμη: Ο Λεός Καράξ σιχαίνεται τις συνεντεύξεις! Οχι όταν τις δίνει!

Ακούστε παρακάτω το «We Love Each Other So Much», θα το ερωτευτείτε παράφορα κι εσείς. Το «Annette», μετά την πρεμιέρα του Φεστιβάλ Καννών, θα βγει στις γαλλικές αίθουσες στις 6 Ιουλίου (την ίδια μέρα που θα ανοίξει το φεστιβάλ), και στις αμερικανικές στις 6 Αυγούστου αλλά και στο Amazon Prime στις 20 Αυγούστου.