Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Αρκετά τρέιλερ κυκλοφόρησαν αυτή την εβδομάδα, όπως μια σίγουρα ακόμα μεγάλη υποψηφιότητα των Οσκαρ του 2020, την μεγάλη επιστροφή της πιο αγαπημένης παρέας των 90s, κλείνοντας με μερικούς υπερήρωες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«The Irishman»

Με ένα μικρό teaser αρχίζει και επίσημα η αγωνία για τη νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε η οποία ετοιμάζεται να βγει στις αίθουσες και στο Netflix μέσα στο 2019. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Irishman».


«His Dark Materials»

H«Τριλογία του Κόσμου» του Φίλιπ Πούλμαν μεταφέρεται ξανά στην οθόνη μας από το BBC. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «His Dark Materials»


«Midsommar»

Η νέα ταινία του Αρι Αστερ έρχεται μετά το θρίαμβο της «Διαδοχής» για να τον βάλει τον 30χρονο σκηνοθέτη στο πάνθεον των μεγάλων σύγχρονων του τρόμου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Midsommar».



«Hellboy»

Ο αγαπημένος δαίμονας επιστρέφει, αυτή τη φορά με την υπογραφή του Νιλ Μάρσαλ στη σκηνοθεσία και τον Ντέιβιντ Χάρμπορ στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Hellboy».


«One Red Nose Day and a Wedding»

Στις 15 Μαρτίου είστε προσκεκλημένοι σε «Τέσσερις Γάμοι και Μια Κηδεία». Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «One Red Nose Day and a Wedding».


«Dark Phoenix»

Λίγους μήνες πριν την κυκλοφορία της ταινίας κυκλοφόρησε και ένα νέο τρέιλερ με αρκετά, όμως, spoilers. Δείτε το με δική σας ευθύνη. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Dark Phoenix».


«Fleabag»

Μια από τις καλύτερες κωμικές σειρές των τελευταίων ετών επιτέλους επιστρέφει για τον 2ο κύκλο της. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Fleabag».


«Hail Satan?»

Είναι ο Σατανισμός μια παρεξηγημένη θρησκεία; Είναι οι Σατανιστές τόσο κακοί όσο πραγματικά πιστεύουμε; Το ντοκιμαντέρ της Πέννυ Λέιν, που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο, ρίχνει φως σε όλα αυτά τα θέματα και σε ακόμα περισσότερα.


«Fosse/Verdon»

To νέο teaser της μίνι σειράς «Fosse/Verdon», για την πολυτάραχη σχέση των Μπομπ Φόσι και Γκουέν Βέρντον (δημιουργών των «Cabaret», «All That Jazz»), αποδεικνύει ότι ο Σαμ Ρόκγουελ μόλις ξεκίνησε ένα κρεσέντο στην καριέρα του. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Fosse/Verdon».


«Turn Up Charlie»

Ο Ιντρις Ελμπα από DJ γίνεται babysitter στη νέα ταινία του Netflix η οποία κυκλοφορεί στις 15 Μαρτίου. Μας έχει κερδίσει ήδη από το «Ιντρις Ελμπα».


«90210»

Τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» επιστρέφουν με (σχεδόν) όλο το αρχικό τους καστ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «90210».


«When They See Us»

Η νέα σειρά της Αβα ΝτιΒερνέ εξιστορεί τα πραγματικά γεγονότα τα οποία συγκλόνισαν την Αμερική το 1989, όταν πέντε μαύρα αγόρια συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν άδικα για έναν βιασμό στο Σέντραλ Πάρκ που δεν έκαναν ποτέ. Η σειρά κυκλοφορεί στις 31 Μαΐου στο Netflix.


«Detective Pikachu»

Τα γνωστά σε όλους Pokemon έρχονται στη μεγάλη οθόνη, αυτή τη φορά όχι με μια ακόμη ταινία κινουμένων σχεδίων, αλλά με ένα live action. Και μάλιστα, αν κρίνουμε από το τρέιλερ, θα είναι ίσως η πιο wtf ταινία της χρονιάς. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Detective Pikachu».


«Star Wars - Always»

Ο Τόφερ Γκρέις «χώρεσε» όλα τα Star Wars σε ένα τρέιλερ - έπος! Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Star Wars - Always».



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.