Buzz

«Fosse/Verdon»: Ο Σαμ Ρόκγουελ στο ρόλο της καριέρας του

στα 10

To νέο teaser της μίνι σειράς «Fosse/Verdon», για την πολυτάραχη σχέση των Μπομπ Φόσι και Γκουέν Βέρντον (δημιουργών των «Cabaret», «All That Jazz»), αποδεικνύει ότι ο Σαμ Ρόκγουελ μόλις ξεκίνησε ένα κρεσέντο στην καριέρα του.

«Fosse/Verdon»: Ο Σαμ Ρόκγουελ στο ρόλο της καριέρας του

Μία συγκλονιστική συνεργασία που χάρισε μερικά από τα πιο κλασικά μιούζικαλ όλων των εποχών. Μία θυελλώδης σχέση. Ο σκηνοθέτης Μπόμπ Φόσι και η χορογράφος (και ηθοποιός) του, Γκουέν Βέρντον, είναι υπεύθυνοι για τα «Cabaret», «All That Jazz», «Sweet Charity» (μεταξύ άλλων), αλλά μόνο ο Φόσι βγήκε μπροστά.

Μπορεί ο Φόσι να είχε ρίξει φως στη σκοτεινή πλευρά της ζωής του, με το αυτοβιογραφικό «All That Jazz», αλλά η νέα μίνι σειρά του F/X βάζει και τα δύο ονόματα στη μαρκίζα. Το «Fosse/Verdon» υπόσχεται να μας συστήσει την επιρροή στο στιλ, την αισθητική της Βέρντον, που ήταν καταλυτική αλλά δεν αναγνωρίστηκε όσο της άξιζε.

Δείτε κι αυτό: «Fosse/Verdon»: Tο teaser με τους Μισέλ Γουίλιαμς και Σαμ Ρόκγουελ είναι all that jazz

Fosse Verdon 607 1

Με δύο οσκαρικούς ηθοποιούς στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, τη Μισέλ Γουίλιαμς και τον Σαμ Ρόκγουελ, και τους δημιουργούς του «Hamilton» (τον παραγωγό Λιν Μάνιουελ Μιράντα και τον σκηνοθέτη Τόμας Κέιλ) πίσω από τις κάμερες, η σειρά 8 επεισοδίων υπόσχεται να είναι αυτή που θα κλέψει την παράσταση φέτος.

Στο νέο teaser που μόλις κυκλοφόρησε μάς συστήνεται ο Μπομπ Φόσι και, μέσα από τις σκηνές του, το μεγαλείο του Σαμ Ρόκγουελ, ο οποίος μοιάζει να έχει καταφέρει ένα ρόλο ζωής - τολμηρά σκοτεινό και βασανισμένο, πέρα από το ταλέντο και τη λάμψη του Φόσι. Δεν είναι κι εύκολο να επιχειρήσεις μία δική σου ερμηνεία σ' έναν ρόλο που έχει μείνει κλασικός μετά τον Ρόι Σάιντερ στο «Αll That Jazz» (υποψήφιος για Οσκαρ το 1979).

.

Δείτε κι αυτό: