Buzz

Πώς ο Ράιαν Ρέινολντς μπήκε στο πετσί του ρόλου του Πίκατσου για την ταινία «Detective Pikachu»

στα 10

Πάρτε μερικά (αστεία) μαθήματα υποκριτικής από τον μοναδικό Ράιαν Ρέινολντς και αρχίστε να λέτε κι εσείς pika pika.

Πώς ο Ράιαν Ρέινολντς μπήκε στο πετσί του ρόλου του Πίκατσου για την ταινία «Detective Pikachu»

Ο Ράιαν Ρέινολντς έχει αποδείξει αρκετές φορές πως πρόκειται για έναν άνθρωπο με πολύ χιούμορ. Και οι τελευταίοι ρόλοι στους οποίους πρωταγωνιστεί δείχνουν το πόσο αστείος μπορεί να γίνει - πραγματικά τον αγαπάμε για αυτό. Μετά τον meta αθυρόστομο υπερήρωα «Deadpool», ο Ρέινολντς πρωταγωνιστεί σε έναν ρόλο που ίσως ούτε ο ίδιος περίμενε ότι θα παίξει ποτέ, ως το αγαπημένο κίτρινο Πόκεμον που ακούει στο όνομα Πίκατσου στην ταινία «Detective Pikachu».

Διαβάστε ακόμα: Αυτές είναι οι ταινίες που περιμένουμε περισσότερο να δούμε το 2019

pokemon detective pikachu 607

Σε ένα featurette που κυκλοφόρησε για την ταινία, ο Ρέινολντς δίνει τα δικά του μαθήματα υποκριτικής καθώς περιγράφει, με τον δικό του πάντα αστείο τρόπο, το πώς κατάφερε να χαθεί στον ρόλο του Πίκατσου, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που όταν έμαθε πως πήρε τον ρόλο δεν πήρε τα παιδιά του από το σχολείο, το οποίο φυσικά έκανε την γυναίκα του Μπλέικ Λάιβλι έξω φρενών, μιας και ο Πικάτσου δεν έχει παιδιά.

Στην ταινία, η οποία κυκλοφορεί στις 10 Μαΐου, ο Πίκατσου αναλαμβάνει την ιδιότητα ενός ντετέκτιβ ο οποίος προσπαθεί να λύσει ένα μυστήριο με τη βοήθεια ενός παιδιού που τον καταλαβαίνει όταν μιλάει. Τα πρώτα τρέιλερ είναι πραγματικά μέσα στο σουρεαλισμό και η ταινία δείχνει να είναι μια από τις πιο wtf εμπειρίες που θα ζήσουμε σε λίγους μήνες. Και αυτό δεν το λέμε για κακό.

Απολαύστε τον Ράιαν Ρέινολντς παρακάτω και αμέσως μετά δείτε το νέο τρέιλερ της ταινίας «Detective Pikachu».



Διαβάστε ακόμα: Ο Τόφερ Γκρέις «χώρεσε» όλα τα Star Wars σε ένα τρέιλερ - έπος!

detective pikachu poster 607