Buzz

«Εχουν δίκιο να με φοβούνται»: Δείτε την γέννηση της πιο δυνατής μεταλλαγμένης στο τρέιλερ του «Dark Phoenix»

στα 10

Οι X-Men έρχονται αντιμέτωποι με την πιο μεγάλη τους πρόκληση.

«Εχουν δίκιο να με φοβούνται»: Δείτε την γέννηση της πιο δυνατής μεταλλαγμένης στο τρέιλερ του «Dark Phoenix»

Το «Dark Phoenix Saga» των Κρις Κλερμόντ και Τζον Μπερν κρατάει μια επιφανή θέση στον κόσμο των κόμικ. Θεωρείται μάλιστα από αρκετούς μια από τις σπουδαιότερες και καλύτερες ιστορίες που έχουν γραφτεί όχι μόνο για τους X-Men αλλά και για το σύμπαν της Marvel γενικότερα. Και όταν ο Μπρετ Ράτνερ την κατέστρεψε με το «X-Men: The Last Stand», άφησε τους πάντες όχι μόνο απογοητευμένους αλλά και αρκετά θυμωμένους.

Για όσους δεν γνωρίζουν την ιστορία, πρόκειται για την μάχη μεταξύ των X-Men και έναν από τους πιο δυνατούς μεταλλαγμένους που έχουν αντιμετωπίσει ποτέ, την δική τους Τζιν Γκρέι. Κατά την διάρκεια μιας αποστολής στο διάστημα, η Τζιν σχεδόν σκοτώνεται από μια μυστηριώδη κοσμική δύναμη. Πίσω στη Γη ανακαλύπτει πως αυτή η δύναμη όχι μόνο την έχει κάνει δυνατότερη, αλλά και πιο ασταθή. Σιγά σιγά μετατρέπεται στον Φοίνικα και εξαπολύει την οργή της στο σύμπαν.

Διαβάστε ακόμα: Θα έρθουν τελικά οι X-Men στο MCU μετά την αγορά της Fox από την Disney;

dark phoenix 607

dark phoenix 607

Τώρα η 20th Century Fox προσπαθεί να διορθώσει όλο αυτό, και να επαναφέρει ξανά την ισορροπία στο σύμπαν, με την ταινία «Dark Phoenix», σε σκηνοθεσία του Σάιμον Κίνμπεργκ. Το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε σήμερα δείχνει αρκετά υποσχόμενο, πιο πιστό στην ιστορία των Κλερμόντ και Μπερν, και σίγουρα καλύτερο από το τελευταίο «X-Men: Apocalypse». Η ταινία ήταν να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2018, αλλά μετακινήθηκε λόγω προβλημάτων στην παραγωγή στις αρχές του 2019. Ευχόμαστε για το καλύτερο.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Σόφι Τέρνερ του «Game of Thrones», ως Τζιν Γκρέι/Φοίνικας, Τζέιμς ΜακΑβόι, Μάικλ Φασμπέντερ, Τζένιφερ Λόρενς, Νίκολας Χουλτ, Τάι Σέρινταν, Αλεξάντρα Σίπ, Εβαν Πίτερς και η Τζέσικα Τσαστέιν ως μια νέα προσθήκη στο καστ στον ρόλο μιας μεταλλαγμένης που αλλάζει μορφές και προσπαθεί να χειριστεί την Τζιν.

Η ταινία «Dark Phoenix» θα βγει στις αίθουσες στις 14 Φεβρουαρίου 2019. Δείτε το τρέιλερ παρακάτω.


Διαβάστε ακόμα:

dark phoenix poster 607