Buzz

Ο Μπράιαν Σίνγκερ επιστρέφει στον κόσμο των κόμικ με το reboot του «Red Sonja»

στα 10

Επειτα από την απομάκρυνσή του από το «Bohemian Rhapsody» και τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση, ένα τολμηρό στούντιο ετοιμάζεται να επαναφέρει στην ενεργό δράση τον αμφιλεγόμενο σκηνοθέτη.

Ο Μπράιαν Σίνγκερ επιστρέφει στον κόσμο των κόμικ με το reboot του «Red Sonja»

Το 2017 βρήκε τον Μπράιαν Σίνγκερ να κατακτά περίοπτη θέση στη μαύρη λίστα του Χόλιγουντ και σίγουρα όχι με ασήμαντη αφορμή.

Οι έντονες αντιπαραθέσεις του με τον Ραμί Μαλέκ αλλά και η γενικότερη αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του στα γυρίσματα του «Bohemian Rhapsody» είχαν ως αποτέλεσμα η 20th Century Fox να τον απολύσει από το πολυαναμενόμενο biopic του Φρέντι Μέρκιουρι, ενώ την ίδια στιγμή ο σκηνοθέτης του «X-Men» και του «Συνήθεις Υποπτοι» αντιμετώπιζε (για μια ακόμα φορά) σοβαρές κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση.

Επειτα από όλα αυτά, θα περίμενε κανείς ότι θα χρειαζόταν να περάσει αρκετός καιρός μέχρι κάποιο στούντιο να τον εμπιστευτεί ξανά, αν αυτό συνέβαινε ποτέ. Ολα δείχνουν, ωστόσο, ότι ο Σίνγκερ θα έχει την ευκαιρία να καθίσει ξανά στην καρέκλα του σκηνοθέτη πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι φανταζόμασταν κι ότι ένα τολμηρό στούντιο είναι ήδη πρόθυμο να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.

Διαβάστε ακόμη: Η Σουν-Γι Πρεβέν επιτίθεται στη Μία Φάροου και το σίριαλ Γούντι Αλεν συνεχίζεται

Red Sonja 607

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Millenium Films πολιορκεί τον σκηνοθέτη για να αναλάβει το reboot που το στούντιο ετοιμάζει για την κινηματογραφική μεταφορά της Red Sonja, του θηλυκού κόμικ χαρακτήρα που δημιούργησαν οι Ρόι Τόμας και Μπάρι Σμιθ, μέσα από το σύμπαν του Conan.

Η ηρωίδα έχει γνωρίσει άλλη μια κινηματογραφική διασκευή των περιπετειών της, το μάλλον ατυχές ομώνυμο φιλμ που σκηνοθέτησε το 1985 ο Ρίτσαρντ Φλάισερ, με πρωταγωνιστές την Μπριγκίτε Νίλσεν και τον Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

Δεν είναι περίεργο που η Millenium Films αποφάσισε να επενδύσει στο πρότζεκτ, με την ελπίδα να δημιουργήσει ένα νέο franchise, μια που η επιτυχία της «Wonder Woman» έχει κάνει περιζήτητες στο σινεμά τις κόμικ υπερηρωίδες, η επιλογή του σκηνοθέτη της όμως μοιάζει τουλάχιστον αμφιλεγόμενη και σίγουρα θα προκαλέσει συζητήσεις.

Διαβάστε ακόμη