Buzz

Η Μπρι Λάρσον τρολάρει όσους λένε πως η «Captain Marvel» πρέπει να χαμογελάει περισσότερο

στα 10

Η Μπρι Λαρσον δεν αφήνει σεξιστικά σχόλια για την «Captain Marvel» να περάσουν έτσι.

Η Μπρι Λάρσον τρολάρει όσους λένε πως η «Captain Marvel» πρέπει να χαμογελάει περισσότερο

Οταν κυκλοφόρησε το τρέιλερ της «Captain Marvel» την Τρίτη που μας πέρασε, κατάφερε να αποσπάσει 109 εκατομμύρια views μέσα σε 24 ώρες, κατακτώντας την τέταρτη θέση για τρέιλερ ταινίας της Marvel με τα περισσότερα views (στη πρώτη θέση παραμένει ακόμα το πρώτο τρέιλερ του «Avengers: Infinity War» με 230 εκατομμύρια views σε 24 ώρες), αλλά από ότι φαίνεται ένα μικρό ποσοστό των θεατών δεν είναι χαρούμενοι με ό,τι είδαν.

Κάποιοι θεώρησαν πως η Κάρολ Ντάνβερς (η Captain Marvel) δεν χαμογελάει αρκετά στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας. Ετσι άρχισαν να πέφτουν διάφορα memes στο ίντερνετ δείχνοντας το πως η Ντάνβερς εκφράζεται το πως νιώθει, όλα έχοντας ένα σοβαρό πρόσωπο, ενώ ένας χρήστης έβαλε ένα χαμόγελο στο πρόσωπο της με photoshop λέγοντας πως «έφτιαξα την “Captain Marvel”», ανεβάζοντάς το στο twitter.

captain marvel expressions 607

Φυσικά η Μπρι Λάρσον, δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και αποφάσισε να τρολάρει τα τρολ. Πήρε τρεις άντρες χαρακτήρες της Marvel, τους Iron Man, Captain America και Doctor Strange, και πρόσθεσε η ίδια ένα χαμόγελο στα ήδη σοβαρά τους πρόσωπα, ανεβάζοντάς τα μετά στα Instagram stories της. Δείτε το αποτέλεσμα παρακάτω.

Διαβάστε ακόμα:

Captain Marvel 607