Buzz

Η Captain Marvel Μπρι Λάρσον ετοιμάζεται σήμερα να «σπάσει το ίντερνετ»

στα 10

Με μια αρκετά marvelous ανακοίνωση.

Η Captain Marvel Μπρι Λάρσον ετοιμάζεται σήμερα να «σπάσει το ίντερνετ»

Η Μπρι Λάρσον έβαλε σκοπό σήμερα να σπάσει το ίντερνετ επειδή, όπως λέει η ίδια, βαριέται. Σε ένα tweet της που έκανε χτες, η Λάρσον ζήτησε από το Entertainment Weekly αν είναι θέλει να «σπάσουν το ίντερνετ» με μια ανακοίνωση. Το EW απάντησε πως ναι και να την συναντήσουν σήμερα το μεσημέρι (7 το απόγευμα ώρα Ελλάδος), μιας και έχουν κάτι αρκετά Μarvelous στο μυαλό τους.

Οπως είναι φυσικό, οι πάντες άρχισαν να αναρωτιούνται τι μπορεί να σημαίνει όλο αυτό. Δυο είναι τα τινά κατά πολλούς: ή θα δούμε κάποιο teaser ή φωτογραφίες της «Captain Marvel», η οποία έχει ολοκληρώσει ήδη τα γυρίσματά της, ή θα ανακοινώσει κάτι για τους «Avengers 4», ίσως ακόμα και τον τίτλο.

Οσο αφορά το τρέιλερ της «Captain Marvel», ο διευθυντής των Marvel Studios Κέβιν Φιγκ, δήλωσε στην πρεμιέρα του «Ant-Man και η Σφήκα» πως θα περιμένουμε να το δούμε σε λίγους μήνες. Οσο αφορά όμως για τον τίτλο των «Avengers 4» αυτό, δήλωσε, πως θα γίνει προς το τέλος του χρόνου.

Ο,τι και να είναι αυτό όμως, θα επιστρέψουμε να το μάθουμε παρέα εδώ στο Flix στις 7 το απόγευμα.


Updtate 5/9: Προς απογοήτευση αρκετών, δεν είδαμε ούτε τρέιλερ ούτε, τουλάχιστον, κάποιες νέες φωτογραφίες, από την ταινία. Η μόνη αποκάλυψη που, εδώ που τα λέμε, δεν πρόκειται να «σπάσει το ίντερνετ», τουλάχιστον για σήμερα, ήταν απλά το νέο εξώφυλλο του περιοδικού Entertainment Weekly με την Μπρι Λάρσον ως Captain Marvel, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω. Ελπίζουμε σύντομα σε ένα teaser...

captain marvel ew 607

Διαβάστε ακόμα:

captain marvel 607