Buzz

Και η Ανέτ Μπένινγκ στο καστ της ταινίας «Captain Marvel»

στα 10

Η υποψήφια με Οσκαρ ηθοποιός θα υποδυθεί την μητέρα της Κάρολ Ντάνβερς.

Και η Ανέτ Μπένινγκ στο καστ της ταινίας «Captain Marvel»

Δεν βλέπουμε συχνά ηθοποιούς σαν την Ανέτ Μπένινγκ να πρωταγωνιστούν σε ένα blockbuster, πόσο μάλιστα όταν πρόκειται και για ταινία της Marvel. Οπότε η χθεσινή ανακοίνωση πως η Ανέτ Μπένινγκ θα πρωταγωνιστήσει στο επερχόμενο «Captain Marvel», αποτελεί είδηση από μόνη της.

Στην αρχή οι λεπτομέρειες για τον ρόλο της Μπένιγκ ήταν κάπως ελάχιστες, καθώς κάποιοι υποστήριζαν πως θα παίξει τον ρόλο μιας επιστήμονα στο στρατόπεδο της αεροπορίας που δουλεύει και η Κάρολ Ντάνβερς (γνωστή ως Captain Marvel) η οποία, μάλλον, θα την καθοδηγούσε και την συμβούλευε. Αλλά γρήγορα το τοπίο ξεκαθαρίστηκε όταν ένας δημοσιογράφος του Variety αποκάλυψε πως η Μπένινγκ θα κάνει τον ρόλο της μητέρας της Ντάνβερς.

Διαβάστε ακόμα: Εμείς είμαστε έτοιμοι για το «Black Widow» spin-off (ποιος όμως είναι ο ένας όρος της Σκάρλετ Τζοχάνσον;)

H ταινία «Captain Marvel» θα διαδραματίζεται στην δεκαετία του ’90, ενώ αυτή την περίοδο βρίσκεται στα γυρίσματα και αποσκοπεί, με την κυκλοφορία της, να ενώσει τις δυο ταινίες των «Avengers» με την δεύτερη να βγαίνει τον Μάιο του 2019.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Μπρι Λαρσον, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Τζουντ Λο, Λι Πέις και Ντζιμόν Χούνσου, ενώ την σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Ανα Μποντέν και Ράιαν Φλεκ. Η «Captain Marvel» θα βγει στις αίθουσες στις 6 Μαρτίου 2019.

Διαβάστε ακόμα:

captain marvel 607