Buzz

Τι απέγινε άραγε η Εμιλι; Πρώτο τρέιλερ του «A Simple Favor» του Πολ Φιγκ

στα 10

Ολα ξεκίνησαν με ένα μαρτίνι.

Τι απέγινε άραγε η Εμιλι; Πρώτο τρέιλερ του «A Simple Favor» του Πολ Φιγκ

Update 15/7: Δείτε στο τέλος του άρθρου το νέο τρέιλερ του «A Simple Favor» με το μυστήριο να περιπλέκεται ακόμη περισσότερο.

Μια μητέρα vlogger, η Στέφανι Γουόρντ, είναι καλύτερη φίλη με την πλούσια και εκκεντρική Εμιλι Νέλσον, η οποία λατρεύει τα κοστούμια και τα μαρτίνι. Μια μέρα η Εμιλι εξαφανίζεται μυστηριωδώς και η Στέφανι αναρωτιέται πόσο καλά ήξερε την καλύτερή της φίλη.

Αυτή είναι η σύνοψη του «A Simple Favor», της νέας ταινίας του σκηνοθέτη Πολ Φιγκ («Spy», «Ghostbusters»), ο οποίος, από ότι φαίνεται, θέλει να πειραματιστεί με κάτι το τελείως διαφορετικό, και έτσι αποφάσισε να αφήνει για λίγο την κωμωδία στην άκρη και να στραφεί σε κάτι το πιο… θρίλερ. H ταινία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Ντάρσεϊ Μπελ, όπου και μόνο από την παραπάνω περίληψη φαίνεται καλά πως ο Φιγκ έχει σκοπό να γυρίσει το δικό του «Gone Girl», προσπαθώντας όμως να αποφύγει τις παγίδες στις οποίες έπεσε το «The Girl on the Train».

Δείτε ακόμα: Το πρώτο τρέιλερ του «The House that Jack Built» του Λαρς φον Τρίερ είναι εδώ!

a simple favor 607

Το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, δεν δείχνει και πολλά από το μυστήριο, παρά μόνο κάποιες σκηνές σαν καρτ ποστάλ από τις ζωές των δυο γυναικών με την Στέφανι να αναρωτιέται τι απέγινε η Εμιλι, με πολλά μαρτίνι, φανταχτερά κοστούμια και κάτω από τους ήχους του «Poisson Rouge» των Saint Privat.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Ανα Κέντρικ στον ρόλο της Στέφανι και η Μπλέικ Λάιβλι στον ρόλο της πλούσιας νοικοκυράς Εμιλι. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 14 Σεπτεμβρίου 2018.


Update 15/7: Δείτε εδώ το νέο τρέιλερ της ταινίας.


Δείτε ακόμα:

a simple favor poster 607