Buzz

H «Whitney» όπως δεν την έχετε δει ποτέ

στα 10

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το νέο ντοκιμαντέρ του Κέβιν ΜακΝτόναλντ για τη Γουίτνι Χιούστον, που θα κάνει πρεμιέρα στο προσεχές Φεστιβάλ Καννών. Και αναμένεται να προκαλέσει κύματα συγκίνησης.

H «Whitney» όπως δεν την έχετε δει ποτέ

Μια πραγματική ντίβα, η Γουίτνι Χιούστον έσπασε περισσότερα ρεκόρ στη μουσική βιομηχανία από οποιαδήποτε άλλη τραγουδίστρια, πούλησε 200 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, μονοπώλησε τα charts, πρωταγωνίστησε σε ταινίες και κατέκτησε τις καρδιές των αναρίθμητων θαυμαστών της, σε μια ιλιγγιώδη καριέρα που σταδιακά συνοδεύτηκε από σκάνδαλα και δεκάδες προβλήματα, πριν καταλήξει στον πρόωρο θάνατό της, το 2012, σε ηλικία 48 ετών.

Το νέο ντοκιμαντέρ του Κέβιν ΜακΝτόναλντ («Touching the Void», «The Last King of Scotland») με τίτλο «Whitney» επιχειρεί να ρίξει φως στις πιο αθέατες πτυχές της ζωής της και να σκιαγραφήσει ένα πιο προσωπικό πορτρέτο της θρυλικής τραγουδίστριας, πέρα από τα σκανδαλοθηρικά πρωτοσέλιδα, μέσα από απεριόριστη πρόσβαση σε μοναδικό ανέκδοτο υλικό, σπάνιες ηχογραφήσεις, ζωντανές εμφανίσεις και συνεντεύξεις με την οικογένεια και τους πιο στενούς της συνεργάτες.

Διαβάστε ακόμη: Το τρέιλερ του «Three Identical Strangers» αποκαλύπτει ένα από τα πιο συναρπαστικά ντοκιμαντέρ της χρονιάς

Whitney 607

Whitney 607

Η ταινία θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της εκτός συναγωνισμού στο προσεχές Φεστιβάλ Καννών, στο τμήμα των μεταμεσονύχτιων προβολών, και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες στις 6 Ιουλίου.

Προς το παρόν, μπορείτε να δείτε παρακάτω το τρέιλερ της ταινία, η οποία αναμένεται να προκαλέσει κύματα συγκίνησης.


Διαβάστε ακόμη