Buzz

«Γουίνι το Αρκουδάκι: Αίμα και Μέλι»: Ερχεται το σίκουελ που κανείς δεν ζήτησε

of 10

Παρά την αποτυχία της πρώτης ταινίας κριτικά, η υπέρμετρη επιτυχία της στο box office ,της εξασφάλισε ένα τουλάχιστον σίκουελ, στο οποίο ο Τίγρης γίνεται ο νέος συνάδελφος του Γουίνι στο έγκλημα.

«Γουίνι το Αρκουδάκι: Αίμα και Μέλι»: Ερχεται το σίκουελ που κανείς δεν ζήτησε

Οι - υπερβολικά πολλοί φαίνεται - θαυμαστές της ταινίας «Γουίνι το Αρκουδάκι: Αίμα και Μέλι» μπορούν να χαρούν. Παρά το κριτικό κατακρεούργημα της πρώτης ταινίας, που παρουσιάζει τον αγαπημένο παιδικό ήρωα Γουίνι το Αρκουδάκι ως έναν μισάνθρωπο σαδιστή δολοφόνο, η ανταπόκριση στο ταμείο ήταν τόσο πετυχημένη, ώστε να εγκριθεί ένα ακόμα σίκουελ, το οποίο γυρίζεται τη στιγμή που γράφουμε αυτές τις γραμμές...

Τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης ταινίας, γνωστή μόνο με τον τίτλο «Γουίνι το Αρκουδάκι: Αίμα και Μέλι 2» - που μάλλον ταιριάζει στον βαθμό δημιουργικότητας με την πρώτη ταινία - πραγματοποιούνται αυτή την στιγμή στην Μεγάλη Βρετανία, ανεπηρέαστα από τις απεργίες του Χόλυγουντ. Η παραγωγή έχει δώσει μερικές εικόνες στο κοινό, σε συνεργασία με το IGN. Σε αυτές τις εικόνες, φαίνεται ένας ακόμη αγαπημένος χαρακτήρας από την παρέα του Γουίνι, που έρχεται στο αιματοβαμμένο αυτό σύμπαν.

Αυτός ο χαρακτήρας δεν είναι άλλος από τον Τίγρη, ο οποίος θα παίξει έναν σημαντικό ρόλο στην ιστορία και, όπως ανέφερε η ομάδα παραγωγής. Φυσικά, θα συνοδεύεται και από άλλους αγαπημένους χαρακτήρες του Δάσους των Χιλίων Ονείρων, με την παραγωγή να αποκαλύπτει ονόματα όπως ο Γουίνι, ο ανθρώπινος -πρώην πλέον- φίλος του Κρίστοφερ Ρόμπιν, το Γουρουνάκι -παρά, φαίνεται, τα γεγονότα της πρώτης ταινίας- και η Κουκουβάγια.

winnie

Ο παραγωγός της ταινίας, Σκοτ Τζέφρι, δεν δίστασε να περιγράψει τον Τίγρη ως έναν απίστευτα βίαιο χαρακτήρα, που απολαμβάνει να βασανίζει τα θύματά του πριν τα σκοτώσει. Ο τρόπος που σχεδιάστηκε το κοστούμι του φαίνεται να αντικατοπτρίζει αυτόν τον χαρακτηρισμό, παρουσιάζοντας τον πολύ πιο κτηνώδη από την αρχική, χαρωπή εκδοχή του, και από τον ίδιο τον Γουίνι της ταινίας.Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τιγρης δεν είχε εμφανιστεί στην πρώτη ταινία, λόγω κατοχύρωσης πνευματικών δικαιωμάτων του χαρακτήρα, αλλά με την έλευση του 2024 και την μη ανανέωση της κατοχύρωσης, θα είναι πλέον διαθέσιμος για τη χρήση του στην παραγωγή χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ενδιαφέρον προξενεί η δήλωση πως το σίκουελ θα διαθέτει ένα πολύ μεγαλύτερο προϋπολογισμό από την αρχική ταινία. Η πρώτη ταινία, που κατάφερε να συγκεντρώσει σχεδόν 5 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, είχε προϋπολογισμό μόλις 100.000 -και φαινόταν-, με το χαμηλό αυτό πόσο να είναι ο κύριος λόγος που θεωρήθηκε εμπορική επιτυχία.

Ο Ρις-Φρέικ Γουάτερφελντ, σκηνοθέτης της ταινίας, ο οποίος έχει εργαστεί επίσης σε άλλες φθηνές ταινίες τρόμου όπως το «Return of Krampus» και «The Area 51 Incident,» ετοιμάζει παράλληλα και άλλα παραμύθια σε εκδοχή τρομο, όπως τα «Bambi: The Reckoning» και «Peter Pan’s Neverland Nightmare», με σκοπό να φτιάξει ένα κινηματογραφικό σύμπαν από τέτοιες ταινίες.

Το σίκουελ αυτό αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους το 2024, χωρίς να έχει γνωστοποιηθεί ακριβή ημερομηνία εξόδου της.