Flix

Ιούλιος: Κιν/φικός Οδηγός Επιβίωσης

Buzz

To «Life of Pi» του Ανγκ Λι, βρυχάται!

of 10

Δείτε μια πρώτη σκηνή από το φιλμ που αναμένεται να κλέψει την παράσταση και κάμποσα βραβεία στα επόμενα Οσκαρ (ναι, το ξέρουμε ότι είναι ακόμη πολύ μακριά...)

To «Life of Pi» του Ανγκ Λι, βρυχάται!

Μέχρι τώρα το μόνο που είχαμε δει από την ταινία ήταν μια φωτογραφία καθώς και την τόσο έντονη, που σχεδόν απέκτησε οντότητα φήμη, ότι στα επόμενα όσκαρ το «Life of Pi» θα είναι ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές.

Η έξοδος του «Προμηθέα» στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αμερικής, αποτέλεσε την πρώτη ευκαιρία της για την ταινία να δείξει κάτι παραπάνω, έτσι από την περασμένη παρασκευή σε όλους τους εξοπλισμένους με 3D κινηματογράφους οι θεατές μπορούν να δουν μια σκηνή από την ταινία.

Εμείς εδώ πάλι είδαμε το τρέιλερ του «American Pie Reunion» και του «Η Εποχή των Παγετώνων 4: Ο Χορός των Ηπείρων», αλλά τώρα, χάρη στο επίσημο site της ταινίας που μόλις ανέβηκε online, μπορούμε να δούμε μια πολύ σύντομη σκηνή.

H πρώτη γνωριμία του Πι Πατέλ με τον συνεπιβάτη του στην σωσίβια λέμβο του, τον τίγρη Ρίτσαρντ Πάρκερ δεν είναι τίποτα λιγότερο από εντυπωσιακή. Και λίγη. Εν τούτοις δίνει μια γεύση από το φιλμ και σε συνδυασμό με τις εικόνες που κοσμούν το site επιβεβαιώνουν όσους υποστηρίζουν ότι το φιλμ του Ανγκ Λι κατόρθωσε να συλλάβει με εξαιρετικό τρόπο το πνεύμα του βιβλίου του Γιαν Μαρτελ.

Διαβάστε περισσότερα για το «Life of Pi» και δείτε το βίντεο καθώς και τα online banners από την ταινία στο gallery.