Flix

Ιούλιος: Κιν/φικός Οδηγός Επιβίωσης

Buzz

Ο Μάικλ Κίτον με ένα Big Mac στα Οσκαρ. Τρέιλερ για το ήδη αμφιλεγόμενο «The Founder»

of 10

Ο Μάικλ Κίτον υποδύεται τον ιδρυτή των McDonald's, στοχεύει σε μια ακόμη οσκαρική υποψηφιότητα και γιατι όχι στο πολυπόθητο Οσκαρ. Το πρώτο τρέιλερ δεν αφήνει πολλές αμφιβολίες...

Ο Μάικλ Κίτον με ένα Big Mac στα Οσκαρ. Τρέιλερ για το ήδη αμφιλεγόμενο «The Founder»

Στο «The Founder», ο Μάικλ Κίτον υποδύεται τον Ρέι Κροκ, τον ιδρυτή των McDonald's σε σκηνοθεσία του Τζον Λι Χάνκοκ, που το 2009 χάρισε στη Σάντρα Μπούλοκ το Οσκαρ της με το «The Blind Side» και το 2013 δοκιμάστηκε σε μια άλλη απαιτητική βιογραφία, αυτήν της Π.Λ. Τράβερς, στο «Saving Mr. Banks».

Το φιλμ που είναι έτοιμο για να βγει στις αίθουσες στις 5 Αυγούστου (και όλοι αναρωτιόμαστε γιατί δεν θα το δούμε στο 69ο Φεστιβάλ Καννών) αφηγείται την πραγματική ιστορία του πώς ένας δαιμόνιος πωλητής από το Ιλινόι, ο Ρέι Κροκ, γνώρισε τους αδελφούς Μακ και Ντικ ΜακΝτόναλντ (ναι, Μακ ΜακΝτόναλντ!) που είχαν ένα μπεργκεράδικο στη Νότια Καλιφόρνια το '50, συνεργάστηκε μαζί τους για να το αναπτύξει σε επιτυχημένο franchise, αγόρασε την επιχείρηση για 2,7 εκατομμύρια δολάρια το 1961 και τη μεταμόρφωσε στην πιο διάσημη αλυσίδα fast food.

The Founder 607

Μαζί με τον Κίτον πρωταγωνιστούν ο Νικ Οφερμαν, η Λίντα Καρντελίνι, η Λόρα Ντερν και ο Τζον Κάρολ Λιντς, ενώ η ταινία μοιάζει ήδη με φόβο και τρόμο για την πραγματική ιστορία πίσω από το κολοσσό του fast food.

Δείτε εδώ το πρώτο - ξεσηκωτικό - τρέιλερ του «The Founder»:


Διαβάστε και δείτε ακόμη: