Buzz

Το «The Batman» του Ματ Ριβς θα έχει διάρκεια περίπου 3 ώρες

of 10

175 ολόκληρα λεπτά δράσης με τον Ρόμπερτ Πάτινσον στον ρόλο του Σκοτεινού Ιππότη, κι αυτά χωρίς τους τίτλους τέλους. Μπόνους, ακούστε και το νέο μουσικό θέμα της ταινίας από τον Μάικλ Τσιακίνο.

Το «The Batman» του Ματ Ριβς θα έχει διάρκεια περίπου 3 ώρες

H Warner ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τη μεγαλύτερη σε διάρκεια ταινία με πρωταγωνιστή τον Σκοτεινό Ιππότη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Variety η ταινία του Ματ Ριβς «The Batman» θα έχει διάρκεια περίπου 3 ώρες, και πιο συγκεκριμένα 2 ώρες και 47 λεπτά (175 λεπτά) χωρίς τους τίτλους τέλους.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ταινία με πρωταγωνιστή τον Batman μέχρι σήμερα. Αν την συγκρίνουμε με άλλες ταινίες με πρωταγωνιστή τον ίδιο χαρακτήρα, η τριλογία του Κρίστοφερ Νόλαν ακολουθεί με πρώτη την ταινία «The Dark Knight Rises» η οποία έχει διάρκεια 165 λεπτά, με την «The Dark Knight» να έρχεται τρίτο με 152 λεπτά και το «Batman Begins» τέταρτο με 140 λεπτά.

Διαβάστε ακόμα: The Bat and the Cat. Νέο υπέροχο τρέιλερ του «The Batman» του Ματ Ριβς

the batman

Κάποιοι θεωρούν πως πρόκειται για ένα μεγάλο στοίχημα από την πλευρά του στούντιο της Warner να κυκλοφορήσει στις αίθουσες μια ταινία με τόση μεγάλη διάρκεια, ειδικά κατά την διάρκεια της πανδημίας, αλλά αν αναλογιστεί κάποιος πως το «Spider-Man: No Way Home», με διάρκεια 150 λεπτά, κατάφερε να σπάσει το φράγμα του ενός δισεκατομμυρίου στο παγκόσμιο box office, γιατί να μην γίνει κάτι ανάλογο και με αυτή την ταινία;

Το «The Batman» ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της τον περασμένο Μάρτιο, μετά από αρκετές αναβολές λόγω της πανδημίας, και μαζί με τον Πάτινσον πρωταγωνιστούν και οι Ζόι Κράβιτς στον ρόλο της Catwoman, Τζέφρι Ράιτ στον ρόλο του Επιθεωρητή Γκόρντον, Πολ Ντέινο στον ρόλο του Riddler, Κόλιν Φάρελ στο ρόλο του Πιγκουίνου, Τζον Τορτούρο, Πίτερ Σάρσγκαρντ, Τζέιμι Λόσον και Αντι Σέρκις.

Η ταινία «The Batman» θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 4 Μαρτίου. Ακούστε παρακάτω και το μουσικό θέμα του Batman από τον Μάικλ Τσιακίνο διάρκειας περίπου 7 λεπτών.

the batman