Buzz

The Bat and the Cat. Νέο υπέροχο τρέιλερ του «The Batman» του Ματ Ριβς

στα 10

Η Warner μας χαρίζει ένα πανέμορφο χριστουγεννιάτικό δώρο, δείχνοντάς μας νέες σκηνές από την πολυαναμενόμενη ταινία «The Batman».

The Bat and the Cat. Νέο υπέροχο τρέιλερ του «The Batman» του Ματ Ριβς

Τα Χριστούγεννα μπορεί να πέρασαν αλλά η περίοδος γιορτών ακόμα καλά κρατεί και η Warner αποφάσισε να μας κάνει ένα μικρό δωράκι κυκλοφορόντας ένα νέο τρέιλερ της ταινίας «The Batman» του Ματ Ριβς.

Εχοντας τίτλο «The Bat and the Cat» το τρέιλερ, όπως καταλάβατε, επικεντρώνεται στην σχέση μεταξύ του Batman του Ρόμπερτ Πάτινσον και της Catwoman της Ζόι Κράβιτς. Και όπως λέει ο Batman στο τρέιλερ, δεν είναι σαφές για το που ακριβώς βρίσκεται η εμπιστοσύνη της Catwoman. Είναι πραγματικά εκεί για να τον βοηθήσει ή έχει τους δικούς της στόχους;

Διαβάστε ακόμα: Αυτό που συνδέει τον Μπρους Γουέιν του «The Batman» του Ματ Ριβς με τον Κερτ Κομπέιν

the batman

Η ταινία ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της τον περασμένο Μάρτιο, μετά από αρκετές αναβολές λόγω της πανδημίας, και μαζί με τον Πάτινσον πρωταγωνιστούν και οι Ζόι Κράβιτς στον ρόλο της Catwoman, Τζέφρι Ράιτ στον ρόλο του Επιθεωρητή Γκόρντον, Πολ Ντέινο στον ρόλο του Riddler, Κόλιν Φάρελ στο ρόλο του Πιγκουίνου, Τζον Τορτούρο, Πίτερ Σάρσγκαρντ, Τζέιμι Λόσον και Αντι Σέρκις.

Η ταινία «The Batman» θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 4 Μαρτίου.