Buzz

Συναυλιακό ντοκιμαντέρ-έκπληξη αποκάλυψε η Μπιγιονσέ στο τέλος της περιοδείας της

of 10

Μια ταινία-ντοκιμαντέρ για την τελευταία της περιοδεία ανακοινώθηκε με ένα τρέιλερ έκπληξη από την Μπιγιονσέ στο κλείσιμο της. Χωρίς να ήταν καν γνωστό ότι ήταν στα σκαριά, θα κάνει πρεμιέρα στις 1 Δεκεμβρίου.

Συναυλιακό ντοκιμαντέρ-έκπληξη αποκάλυψε η Μπιγιονσέ στο τέλος της περιοδείας της

Λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση της Τέιλορ Σουίφτ για την συναυλιακή ταινία της «The Eras Tour», που θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 13 Οκτωβρίου και έχει ήδη σπάσει παγκόσμια ρεκόρ προπωλήσεων, ένα ακόμη συναυλιακό γεγονός ετοιμαζεται να μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη.

Η Μπιγιονσέ, άλλη μια εμβληματική σταρ της εποχής μας, εξέπληξε τους θαυμαστές της την Κυριακή βράδυ, αποκαλύπτοντας το τρέιλερ για το δικό της ντοκιμαντέρ. Η ταινία, με τίτλο «Renaissance: A Film by Beyoncé», θα απεικονίζει την φετινή της Renaissance World Tour της, η οποία αποτελεί την πιο κερδοφόρα περιοδεία της μέχρι σήμερα.

Η πρεμιέρα του τρέιλερ έγινε κατά την τελευταία στάση της περιοδείας στο Κάνσας Σίτι, του Μισούρι. Το τρέιλερ αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη στους φανς, διότι δεν υπήρχε καμία προηγούμενη ανακοίνωση για τα γυρίσματα του, μια τακτική που η Μπιγιονσέ έχει υιοθετήσει σε όλες τις τελευταίες κυκλοφορίες της.

Το ντοκιμαντέρ αποτελεί συνεργασία μεταξύ της Parkwood Entertainment της Μπιγιονσέ και της AMC Entertainment, και ημερομηνία πρεμιέρας, η οποία είναι προγραμματισμένη για την 1η Δεκεμβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και το Μεξικό. Λεπτομέρειες σχετικά με την κυκλοφορία της διεθνώς θα ανακοινωθούν αργότερα.

Η επίσημη περιγραφή της ταινίας προσφέρει μια ματιά σε αυτό που μπορούν να περιμένουν οι θεατές: «Το ‘Renaissance: A Film by Beyoncé’ αναδεικνύει το ταξίδι της Renaissance World Tour, από την θεμελίωση της, μέχρι την έναρξη στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, και την ολοκλήρωση στο Κάνσας Σίτι του Μισούρι. Πρόκειται για την πρόθεση της Μπιγιονσέ, την σκληρή δουλειά της, την συμμετοχή της σε κάθε πτυχή της παραγωγής, το δημιουργικό της μυαλό και το σκοπό της να δημιουργήσει την κληρονομιά της και να επικρατήσει στην τέχνη της. Η εκπληκτική εμφάνιση της Μπιγιονσέ κατά τη διάρκεια της Renaissance World Tour έλαβε εξαιρετικές κριτικές από διεθνή και αμερικανικά μέσα ενημέρωσης και δημιούργησε έναν χώρο ελευθερίας, αποδοχής και κοινής χαράς. Η μαξιμαλιστική παραγωγή της καλωσόρισε περισσότερους από 2,7 εκατομμύρια θαυμαστές από όλο τον κόσμο, που ταξίδεψαν από όλα τα μέρη του πλανήτη για να απολαύσουν το Club Renaissance. Τώρα, εκατομμύρια κινηματογραφόφιλοι θα αφεθούν στο Joy Parade, το μνημειώδες χορευτικό πάρτι που γιορτάζει το δικαίωμα του καθενός να είναι ο εαυτός του, κοντά στο σπίτι του.»

Η Μπιγιονσέ ανέβασε επίσης το τρέϊλερ στο Instagram, με μια παιχνιδιάρικη προειδοποίηση στη λεζάντα: «Πρόσεχε τι ζητάς, γιατί ενδέχεται να το πραγματοποιήσω."

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μπιγιονσέ εξερευνά τον κόσμο των ντοκιμαντέρ συναυλιών. Είχε προηγηθεί το «Homecoming», ένα ντοκιμαντέρ που κατέγραψε την ιστορική της εμφάνιση στο Coachella Valley Music and Arts Festival το 2018. Το ντοκιμαντέρ κυκλοφορεί στο Netflix, και έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές από θαυμαστές και μη.

Σύμφωνα με το Billboard, η Renaissance World Tour κατέγραψε εντυπωσιακά έσοδα, συγκεντρώνοντας εντυπωσιακά 461,3 εκατομμύρια δολάρια και κατακτώντας τη θέση της υψηλότερα κερδοφόρας περιοδείας στα αρχεία του Boxscore, ένα σάιτ μέτρησης των εσόδων μουσικών περιοδίων.

Η Μπιγιονσέ συνεργάστηκε επίσης με τη σκηνοθέτιδα Νάντια Λι Κόχεν για ένα οπτικό άλμπουμ, ένα αφηγηματικό, εκτεταμένο βιντεοκλίπ για κάθε τραγούδι του άλμπουμ της «Renaissance», μια τακτική που έχει ξανακολουθήσει για τα δύο τελευταία άλμπουμ της, διευρύνοντας έτσι περαιτέρω τις δημιουργικές της δραστηριότητες και αποσπώντας παραπάνω επαίνους.

beyonce