Buzz

Η Τέιλορ Σουίφτ σε ένα σινεμά δίπλα σας!

στα 10

Η διάσημη μουσικός ετοιμάζει να κυκλοφορήσει παγκοσμίως -και στην Ελλάδα- στις 13 Οκτωβρίου μια κινηματογραφημένη εκδοχή της περιοδείας της «Eras Tour». Και όπως η περιοδεία, έτσι και η ταινία σημειώνει τεράστια εμπορική επιτυχία στην προπώληση.

Η Τέιλορ Σουίφτ σε ένα σινεμά δίπλα σας!

Η Τέιλορ Σουίφτ, ασταμάτητη δύναμη της μουσικής βιομηχανίας, απέδειξε για μια ακόμη φορά την απαράμιλλη ικανότητά της να κατακτά κοινό σε παγκόσμιο επίπεδο. Με μια καριέρα που έχει διασχίσει διάφορα είδη μουσικής και γενιές, η είσοδος της Σουίφτ στον κόσμο του κινηματογράφου είναι η τελευταία απόδειξη της καλλιτεχνικής της ικανότητας. Σε μια ιστορική ανακοίνωση στα social media, μοιράστηκε τα ενθαρρυντικά νέα ότι η ταινία «The Eras Tour» θα προβληθεί σε κινηματογράφους σε όλον τον κόσμο στις 13 Οκτωβρίου.

Αυτή η κινηματογραφική προσπάθεια αποτελεί ένα νέο ορόσημο στην εντυπωσιακή καριέρα της και αποτίνει φόρο τιμής στην ομώνυμη και αξέχαστη περιοδεία «Eras Tour» που την προηγήθηκε, η οποία κάλυπτε όλη την καριέρα της μέχρι τώρα σε ένα εντυπωσιακό συναυλιακό υπερθέαμα που έγινε φαινόμενο παγκοσμίως.

Για να φέρει την ταινία «The Eras Tour» στους κινηματογράφους σε όλο τον κόσμο, η Τέιλορ Σουίφτ συνεργάστηκε με την AMC, μια κορυφαία Αμερικανική αλυσίδα κινηματογράφων. Σύμφωνα με την Deadline, η AMC δραστηριοποιείται ενεργά για την απόκτηση συμφωνιών με ιδιοκτήτες κινηματογράφων, με σχέδια να κυκλοφορήσει την ταινία σε πάνω από 7.500 κινηματογράφους παγκοσμίως. Αυτή η εκτενής στρατηγική διανομής αντικατοπτρίζει την τεράστια ανυπομονησία και ζήτηση για την κινηματογραφική προσπάθεια της Σουίφτ.

taylor swift

Για να γίνει πραγματικά κατανοητή η σημασία της ταινίας, πρέπει να γνωρίζει κάποιος αρκετά για την εντυπωσιακή καριέρα της Τέιλορ Σουίφτ. Η Σουίφτ συνεχώς ανανεώνει τον εαυτό της, προσαρμόζοντας τον ήχο της από κάντρι σε ποπ και οτιδήποτε ενδιάμεσο, και η μουσική της εξέλιξη αντικατοπτρίζεται στην τρίωρη setlist του «Eras Tour». Κάθε εποχή της αντιπροσωπεύεται, καθώς αποτελεί ένα κεφάλαιο στη ζωή της και στην καλλιτεχνική της έκφραση, από την εποχή της κάντρι στο άλμπουμ «Fearless» μέχρι την ηλεκτρο-ποπ λάμψη του «1989» και την φολκ ηρεμία των «folklore» και «evermore». Αυτή η κινηματογραφική εμπειρία υπόσχεται να πάρει τους θαυμαστές σε ένα νοσταλγικό ταξίδι μέσα από αυτές τις εμβληματικές περιόδους της μουσικής της Σουίφτ, έχοντας υλικό από τέσσερις αμερικάνικες εμφανίσεις της παγκόσμια sold-out περιοδείας της.

Η ταινία θα βρίσκεται και στις οθόνες των Village Cinemas στην Ελλάδα από τις 13 Οκτωβρίου, προσφέροντας μια μοναδική κινηματογραφική εμπειρία στην τεχνολογία ήχου Dolby Atmos. Επιπλέον, η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε χθες το βράδυ με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Αγοραστε εισητήρια εδώ.

the eras tour

Παρόμοια με την «Eras Tour» που αποτυπώνει, η ταινία ήδη καταρρίπτει ρεκόρ. Εχει ήδη ξεπεράσει τα 65 εκατομμύρια δολάρια σε προπωλήσεις, μια εντυπωσιακή επίδοση που την τοποθετεί ως μία από τις υψηλότερα κερδοφόρες ταινίες συναυλίας όλων των εποχών, ακόμη και πριν από την κυκλοφορία της. Εάν οι προβλέψεις επαληθευτούν και η ταινία φτάσει σε αρχικό ποσό 100 εκατομμύρια δολάρια, θα θέσει ένα νέο πρότυπο, ξεπερνώντας ανταγωνισμό όπως το «Never Say Never» του Τζάστιν Μπίμπερ, που κέρδισε 73 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο του Σαββατοκύριακο το 2012.

Για την Τέιλορ Σουίφτ, η μετάβαση στον κόσμο του κινηματογράφου αντιπροσωπεύει ένα νέο σημαντικό κεφάλαιο στην καριέρα της. Ενώ έχει δοκιμάσει την υποκριτική στο παρελθόν, οι εμπειρίες της έχουν συναντήσει αρνητικά κριτικά και εμπορικά αποτελέσματα, όπως φαίνεται στις ταινίες «Cats» και «Amsterdam», παρά τις θετικές κριτικές που απέσπασε η ίδια. Αν και αντιμετωπίζει τις προκλήσεις του παρελθόντος, η Σουίφτ προτίθεται να κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με μια ταινία δικού της σεναρίου, που θα παράγεται από την Searchlight Pictures. Παρόλα αυτά, το πότε θα βρει χρόνο για αυτό το εγχείρημα μέσα στο πολυάσχολο πρόγραμμά της παραμένει ανοιχτό ερώτημα.

Μετά την κυκλοφορία της ταινίας «The Eras Tour», η δημιουργική πορεία της Τέιλορ Σουίφτ συνεχίζεται αδιάκοπα. Σχεδιάζει να επανακυκλοφορήσει το επιτυχημένο ποπ άλμπουμ της «1989» ως «1989 (Taylor’sVersion)» προσφέροντας στους θαυμαστές της μια φρέσκια οπτική στα αγαπημένα της κομμάτια, τα οποία ξαναηχογράφησε και πρόσθεσε αρκετά πράγματα, σαν ένα «director’s cut» περίπου. Επιπλέον, η Σουιφτ θα ξεκινήσει ξανά την περιοδεία «Eras Tour» το 2024, διασφαλίζοντας ότι η μουσική της θα συνεχίσει να αντηχεί σε κοινό παγκοσμίως.