Buzz

Προσεχώς: Ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη 4 Αυγούστου

of 10

Σημειώστε πόσες και ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη 4 Αυγούστου.

Προσεχώς: Ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη 4 Αυγούστου

Πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου με blockbusters και επανεκδόσεις που τολμούν.

Αναζητήστε στον κινηματογραφικό οδηγό του Flix όλες τις ταινίες που παίζονται ήδη στις αίθουσες, αυτές που έρχονται και για τις οποίες ανυπομονούμε περισσότερο, το τοπ-5 του Flix από τις νέες ταινίες της εβδομάδας και ώρες προβολών στις αίθουσες Αθήνας, Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Ελλάδας - και στα θερινά!

bullet train

Bullet Train του Ντέιβιντ Λιτς

O Ladybug είναι ένας κάπως κακότυχος δολοφόνος που είναι αποφασισμένος αυτή τη φορά να κάνει τη δουλειά του με την ησυχία του μετά από σειρά αποτυχιών. Η μοίρα, όμως, έχει τα δικά της σχέδια και έτσι η τελευταία αποστολή του Ladybug τον φέρνει σε μια ξέφρενη πορεία σύγκρουσης με φονικούς αντιπάλους από όλη την υφήλιο-όλοι με σχετικούς, αλλά αντικρουόμενους σκοπούς- πάνω στο πιο γρήγορο τρένο του κόσμου, με ένα βασικό σκοπό. Να βρει έναν τρόπο να κατέβει από αυτό το τρένο.

Τρελή κωμωδία δράσης από τον σκηνοθέτη του «Deadpool» με all-star cast που ηγείται ο Μπραντ Πιτ. Από τις 4 Αυγούστου στις αίθουσες.

official competition

Επίσημη Συμμετοχή (Official Competition) των Μαριάνο Κον, Γκαστόν Ντουπράτ

Eνας δισεκατομμυριούχος αποφασίζει παρορμητικά να γίνει ο παραγωγός μιας εμβληματικής ταινίας και απαιτεί να έχει τους καλύτερους συντελεστές. Καταρχάς προσλαμβάνεται η αναγνωρισμένη σκηνοθέτις Λόλα Κουέβας για ναηγηθεί του φιλόδοξου εγχειρήματος. Επειτα το all-star castολοκληρώνουν δυο κορυφαίοι ηθοποιοί με μεγάλα ταλέντα και ακόμα μεγαλύτερα «εγώ» : ο καρδιοκατακτητής από το Χόλιγουντ Φελίξ Ριβέρο και ο ριζοσπαστικός θεατρικός πρωταγωνιστής Ιβάν Τόρες. Και οι δύο είναι θρύλοι αλλά όχι ακριβώς οι καλύτεροι φίλοι. Μέσα από μια σειρά εκκεντρικές δοκιμασίες που θέτει η Λόλα, θα πρέπει ο Φελίξ και ο Ιβάν να αντιμετωπίσουν όχι μόνο ο έναςτον άλλο, αλλά και την ίδια τους την φήμη. Ποιος θα καταφέρει να παραμείνει όταν τελικά η κάμερα θα ξεκινήσει αν γράφει.

Κωμωδία παρασκηνίων για το σινεμά και τη διασημότητα με τους Αντόνιο Μπαντέρας, Πενέλοπε Κρουζ και Οσκαρ Μαρτίνεζ.

easter sunday

Διακοπές με την Οικογένεια (Easter Sunday) του Τζέι Χαντρεσεκάρ

O Τζόι επιστρέφει στο πατρικό του για να γιορτάσουν οικογενειακά το Πάσχα, με πολύ φαγητό, γέλιο, γκρίνια, τσακωμό, αγάπη και παρεξηγήσεις!

Ο διάσημος stand-up κωμικός Τζόι Κόι σε μια ακόμη ταινία για ένα οικογενειακό τραπέζι.

shop on main

Το Μαγαζάκι της Κεντρικής Οδού (Obchod na korze) των Γιαν Καντάρ και Ελμαρ Κλος

Στη γερμανοκρατούμενη Σλοβακία του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, εν μέσω της «αριανοποίησης» που επέβαλαν οι Ναζί, ένας άβουλος ξυλουργός αναλαμβάνει τη διαχείριση ενός μαγαζιού που ανήκει σε μια γηραιά Εβραία, η οποία δεν καταλαβαίνει τι γίνεται γύρω της.

Μία από τις πιο εμβληματικές ταινίες του τσεχοσλοβάκικου νέου κύματος, βραβευμένη με Oσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας. Σε επανέκδοση με νέες ψηφιακές κόπιες.

atlantic city

Atlantic City του Λουί Μαλ

Ο Λου, ένας ηλικιωμένος πρώην γκάνγκστερ ζει στην ίδια πολυκατοικία με τη Σάλι, μια νεαρή σερβιτόρα που ονειρεύεται να γίνει ντίλερ σε καζίνο. Ο μπλεγμένος με το εμπόριο ναρκωτικών πρώην άντρας της Σάλι και η τοπική μαφία θα δοκιμάσουν τα όρια της φαντασιοπληξίας, της ειλικρίνειας, της μοναξιάς και τελικά του αυτοσεβασμού των ηρώων στην παρηκμασμένη Atlantic City...

Χρυσός Λέοντας στο Φεστιβάλ Βενετίας, υποψηφιότητες για Οσκαρ και ένα μυθικό πρωταγωνιστικό ζευγάρι στο αταξινόμητο φιλμ του Λουί Μαλ από το 1980. Σε επανέκδοση με νέες ψηφιακές κόπιες.

Αναζητήστε στον κινηματογραφικό οδηγό του Flix όλες τις ταινίες που παίζονται ήδη στις αίθουσες, αυτές που έρχονται και για τις οποίες ανυπομονούμε περισσότερο, το τοπ-5 του Flix από τις νέες ταινίες της εβδομάδας και ώρες προβολών στις αίθουσες Αθήνας, Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Ελλάδας - και στα θερινά!