Buzz

Τι βλέπουμε στο σπίτι την Τετάρτη, 1η Φεβρουαρίου

of 10

Aν μείνετε μέσα απόψε, το Flix σας προτείνει τις καλύτερες ταινίες, διαθέσιμες σε τηλεόραση και πλατφόρμες.

Τι βλέπουμε στο σπίτι την Τετάρτη, 1η Φεβρουαρίου

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.


black panther wakanda forever

Black Panther: Wakanda Forever του Ράιαν Κούγκλερ

Mετά τον θάνατο του Βασιλιά Τ' Τσάλα, η Βασίλισσα Ραμόντα, η Σούρι, ο Μ'Μπάκου, η Οκόγιε και οι Ντόρα Μιλάγιε πολεμούν για να προστατεύσουν το έθνος τους από τις παγκόσμιες δυνάμεις. Ενώ οι κάτοικοι της Γουακάντα προσπαθούν να προχωρήσουν, οι ήρωες πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις του και με τη βοήθεια της Γουόρ Ντογκ Νάκια και του Εβερετ Ρος, να χαράξουν ένα νέο μονοπάτι για το Βασίλειο της Γουακάντα.

Επιστροφή στη Γουακάντα. Χωρίς τον Τσάντγουικ Μπόουζμαν, αλλά με μια ταινία αφιερωμένη σε αυτόν. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

H ταινία είναι διαθέσιμη στο Disney+

the last of us

The Last of Us

Σε μια μεταποκαλυπτική Αμερική, όπου ένας θανατηφόρος ιός έχει μετατρέψει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού σε ένα είδος ζόμπι, τους Clickers, ο Τζόελ που επέζησε από το ξέσπασμα του ιού αναλαμβάνει να μεταφέρει την Ελι, μια 14χρονη κοπέλα, η οποία αποτελεί και το κλειδί θεραπείας από τον ιό, έξω από μια ζώνη καραντίνας, στους Fireflies.

Στο τρίτο επεισόδιο της σειράς του HBO θα γνωρίζουμε τους Μπιλ και Φρανκ και μαζί τους θα ζήσουμε 80 λεπτά συγκλονιστικής τηλεόρασης και μια από τις καλύτερες ιστορίες αγάπης που έχουν ειπωθεί ποτέ. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

H σειρά είναι διαθέσιμη στο Vodafone TV

The Light of my Life 607

Φως στο Σκοτάδι (Light of My Life) του Κέισι Αφλεκ

Ενας άντρας προσπαθεί να πει ένα παραμύθι σε ένα κορίτσι, καθώς και οι δύο είναι ξαπλωμένοι σε μια σκηνή στο κέντρο ενός δάσους. Ο άντρας μπερδεύει τους (βιβλικούς) μύθους με την πραγματικότητα και την ιστορία που τον δένει με το κορίτσι με μια νέα ιστορία που θέλει να γράψει από την αρχή. Σε μια πρώτη σκηνή που διαρκεί τόσο ώστε να σου γνωρίσει μια για πάντα τους δύο κεντρικούς ήρωες της ιστορίας που μόλις έχει ξεκινήσει, ο Κέισι Αφλεκ, που υποδύεται και τον άντρα. περιγράφει απλά τι ακριβώς θα ακολουθήσει στα περίπου 120 λεπτά της συγκλονιστικής με τον δικό της τρόπο ταινίας του.

Ο Κέισι Αφλεκ συστήνεται ως ολοκληρωμένος δημιουργός μιας ταινίας που γλιστράει ανάμεσα στα είδη για να βρει τη θέση της ως μια αταξινόμητη ωδή στη γυναικεία φύση - μοναδική οδό για την ανθρώπινη επιβίωση. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

H ταινία προβάλλεται στις 22.00 στην ΕΡΤ 2

the meg 607

Meg: Ο Κυρίαρχος του Βυθού (The Meg) του Τζον Τουρτέλτομπ

Ενα βαθυσκάφος που παίρνει μέρος σ΄ ένα διεθνές πρόγραμμα υποθαλάσσιας παρατήρησης δέχεται επίθεση από ένα τεράστιο πλάσμα που θεωρούνταν εξαφανισμένο και ως αποτέλεσμα βρίσκεται ακινητοποιημένο στο βάθος του Ειρηνικού, με όλο το πλήρωμά του παγιδευμένο. Με το χρόνο να τελειώνει, ο εμπειρογνώμονας δύτης διάσωσης Τζόνας Τέιλορ προσλαμβάνεται από έναν οραματιστή Κινέζο ωκεανογράφο και ενάντια στην επιθυμία της κόρης του, Σουγίν, ξεκινά για να σώσει το πλήρωμα - και τον ίδιο τον ωκεανό - από την απειλή: ένα προϊστορικό καρχαρία μήκους 75 ποδιών που είναι γνωστός ως Megalodon. Αυτό που δεν περνά από το μυαλό κανενός είναι ότι πολλά χρόνια πριν, ο Τέιλορ είχε ξανασυναντήσει το ίδιο τρομακτικό πλάσμα. Τώρα, με τη βοήθεια της Σουγίν, πρέπει ν’ αντιμετωπίσει τους φόβους του να έρθει ξανά αντιμέτωπος με το μεγαλύτερο αρπακτικό όλων των εποχών και να ρισκάρει τη ζωή του για να σώσει όλους τους παγιδευμένους στο βυθό.

Ούτε «Sharknado», ούτε «Jaws», αυτό το meg-αθήριο δεν είναι τόσο fun, τόσο b-movie, τόσο Τζέισον Στέιθαμ όσο περιμένατε... Διαβάστε εδώ την γνώμη του Flix.

H ταινία προβάλλεται στις 21.00 στο Star

The Accountant 607

Ο Λογιστής (The Accountant) του Γκάβιν Ο' Κόνορ

O Κρίστιαν Γουλφ είναι μαθηματική διάνοια, με μία μορφή αυτισμού. Διατηρεί ως βιτρίνα ένα συνοικιακό λογιστικό γραφείο κρατάει τα βιβλία κάποιων εξαιρετικά επικίνδυνων εγκληματικών οργανώσεων. Τη στιγμή, που ο αρχηγός της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, Ρέι Κινγκ, προσπαθεί να ανακαλύψει την πραγματική ταυτότητα του λογιστή, ο Κρίστιαν αναλαμβάνει τα βιβλία ενός νομοταγούς πελάτη: μιας εταιρείας ρομποτικής, της οποίας μια υπάλληλος ανακάλυψε μια λογιστική απόκλιση εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Κρίστιαν δεν φαντάζεται την κατάληξη αυτής της συνεργασίας. Καθώς ο Κρίστιαν πλησιάζει την αλήθεια, ο αριθμός των πτωμάτων αρχίζει να αυξάνεται.

Αστυνομικό θρίλερ, γεμάτο τραβηγμένες απ' τα μαλλιά ανατροπές, που βλέπεται με αγωνία παρόλ' αυτά. Και ποιος είπε ότι αντιπαθούμε τον Μπεν Αφλεκ; Διαβάστε εδώ την γνώμη του Flix.

H ταινία προβάλλεται στις 23.15 στο Star

myfff a nos amours

Στους Ερωτές Μας (À nos amours) του Μορίς Πιαλά

Οταν η Σαντρίν Μπονέρ συνόδευσε την αδερφή της σε ένα κάστινγκ, την ανακάλυψε ο Μορίς Πιαλά και χρόνια αργότερα της αφιέρωσε μια ταινία. Στην 40ή επέτειο από την κυκλοφορία της, ανακαλύψτε την ξανά.

Η ταινία είναι διαθέσιμη στο MyFrenchFilmFestival


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.