Άποψη

Ανασκόπηση 2023: Οταν η Μέριλ Στριπ τραγούδησε στο «Only Murders in the Building»

στα 10

Στο πνεύμα του... FLIXmas 2023, κάθε μέρα ανατρέχουμε στις στιγμές, τα πρόσωπα, τις ταινίες, τις λέξεις και τις εικόνες που μένουν από τη χρονιά που φεύγει.

Ανασκόπηση 2023: Οταν η Μέριλ Στριπ τραγούδησε στο «Only Murders in the Building»

Αγαπούσαμε έτσι κι αλλιώς το «Only Murders in the Building» - διαβάστε εδώ πόσο, αλλά η φετινή, 3η σεζόν της σειράς του Hulu έφερε ένα παραπάνω λόγο να μη χορταίνουμε να τη βλέπουμε: τη Μέριλ Στριπ στο ρόλο της διστακτικής (ή μήπως αδίστακτης;) Λορέτα Ντέρκιν, «ώριμης» ηθοποιού που ποτέ δεν γνώρισε την επιτυχία, ως τώρα, όταν ο Ολιβερ (Μάρτιν Σορτ) την επιλέγει για το ρόλο της γκουβερνάντας στο μιούζικαλ τρόμου «Death Rattle Dazzle».

Λίστες, καλύτερα, χειρότερα, βραβεία και ανασκόπηση της χρονιάς, στην ειδική ενότητα FLIXmas 2023 που ανανεώνεται καθημερινά

Η σειρά (και ειδικότερα ο σκηνογράφος, Ρίτς Μάρεϊ), φρόντισε να γεμίσει τον κόσμο της Λορέτα και το μικρό, παραφορτωμένο νεοϋορκέζικο διαμέρισμά της με αναφορές σε διάσημους ρόλους της (πραγματικής) ηθοποιού, όπως στο «Κράμερ Εναντίον Κράμερ», «Ο Διάβολος Φοράει Prada», «Πέρα από την Αφρική», «Τζούλι και Τζούλια», ακόμα και το «Μια Αγάπη Γεννιέται», τη γλυκύτατη ρομαντική κομεντί με συμπρωταγωνιστή της τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, που, παρεμπιπτόντως, τόσο προσφέρεται για τις γιορτές!

Flix Top Ten 2023: Ψηφίστε την καλύτερη ταινία της χρονιάς

Κυρίως, όμως, η 3η σεζόν του «Only Murders in the Building» μάς χάρισε μια αξέχαστη στιγμή χιούμορ και μεγαλείου, τη Μέριλ Στριπ - Λορέτα - Γκουβερνάντα να τραγουδά (με λίγη υποστήριξη στις δεύτερες από την Ασλεϊ Παρκ), το νανούρισμα Look for the Light (γραμμένο από τη Σάρα Μπαρέγιες και τους Μπεντζ Πάσεκ και Τζάστιν Πολ), στα νεογέννητα τρίδυμα που ενδέχεται να είναι και σατανικοί δολοφόνοι στο «Death Rattle Dazzle». Απολαύστε παρακάτω.

only murders in the building

Διαβάστε ακόμη:

Ανασκόπηση 2023 | Οταν η Αθήνα αγωνίστηκε για τα σινεμά του κέντρου
Ανασκόπηση 2023 | Οταν τελείωσε για πάντα το «Succession». Αλήθεια.
Ανασκόπηση 2023 | Οταν καταλάβαμε ότι ο Αγγελόπουλος κι ο Παναγιωτόπουλος ήταν frenemies
Ανασκόπηση 2023 | Οταν κέρδισε «τα πάντα όλα» μια ταινία που δεν είδε κανείς, πουθενά
Ανασκόπηση 2023: Οταν η καρδιά (και) του σινεμά σταμάτησε στα Τέμπη

Μην ξεχνάτε να ψηφίζετε: Flix Top Ten 2023 | Ψηφίστε την καλύτερη ταινία της χρονιάς