Industry

Oscars 2013: Αυτούς θα δούμε στην τελετή απονομής

στα 10

Ποιος θα δώσει σε ποιον, ποιος θα πάρει από ποιον, τι θα πει και τι θα φοράει; Απαντήσεις στα καυτά ερωτήματα των Οσκαρ, παρακάτω...

Oscars 2013: Αυτούς θα δούμε στην τελετή απονομής

Δεν παρακολουθείς την τελετή απονομής των Οσκαρ μόνο για να μάθεις τα βραβεία: θέλεις να δεις και ποιοι είναι εκεί, τι λένε και τι φοράνε! Αν εκείνος που θα δώσει το Οσκαρ συνδέεται με κάποιον τρόπο μ' εκείνον που θα το παραλάβει, αν υπάρχει χημεία, αν γίνονται αστεία που θα χαρακτηρίσουν τη φετινή απονομή. Σταδιακά, λοιπόν, οι ηθοποιοί που θ’ ανέβουν στη σκηνή, όχι απαραίτητα για να παραλάβουν, αλλά κυρίως για να δώσουν βραβείο, ανακοινώνονται, δίνοντας το στίγμα για τα 85α Βραβεία Οσκαρ, από την… κοσμική τους πλευρά.

Παρακάτω τα ονόματα που έχουμε συγκεντρώσει ως τώρα:

Η Τζένιφερ Ανιστον και ο Πολ Ραντ, γιατί ο Ραντ είναι στα πάνω του (μετά το «This Is 40» του Τζαντ Απατοου και πριν το «Prince Avalanche» του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν) και η Τζεν δεν έχει απουσιάσει από καμιά απονομή απ’ όταν εμφανίστηκε στο πλευρό του Μπραντ Πιτ το 2000. Η συνεργασία, βέβαια, των δύο ηθοποιών, στην περσινή κωμωδία «Wanderlust», είναι κάτι που προτιμάμε να ξεχάσουμε.

chastain

Οι υποψήφιοι: με την αγωνία τους να κορυφώνεται για το αν θα βραβευτούν οι ίδιοι, στη σκηνή ως παρουσιαστές θα εμφανιστούν η Τζέσικα Τσαστέιν (υποψήφια Α’ Γυναικείου Ρόλου για το «Zero Dark Thirty»), ο Μπεν Αφλεκ (υποψήφιος στην κατηγορία Καλύτερης Ταινίας με το «Argo»), η Τζένιφερ Λόρενς (υποψήφια Α’ Γυναικείου για τον «Οδηγό Αισιοδοξίας») και ο Τζέιμι Φοξ που, όχι, δεν είναι δυστυχώς υποψήφιος, αλλά θ’ ανησυχεί για την οσκαρική πορεία του «Django, Ο Τιμωρός».

ted

Το παρεάκι του Σεθ ΜακΦάρλεϊν: ο Μαρκ Γουόλμπεργκ, πρωταγωνιστής του «Ted», θα παρουσιάσει στην τελετή, συνοδευόμενος από… τον Τεντ, το εν λόγω αρκουδάκι που στην ταινία, εκτός από άλλα έκτροπα, μιλούσε με τη φωνή του Σεθ Μακφάρλεϊν.

scarlett

Οι υπερήρωες: το καστ του «The Avengers» θ’ ανέβει επί σκηνής, όχι μόνο λόγω της μεγάλης εμπορικής επιτυχίας της ταινίας, αλλά και εν όψει του σίκουελ, αλλά κι επειδή είναι όλοι τους πανέμορφοι. Επίσης, βραβείο θα δώσει ο Τζον Τραβόλτα – να ήταν αυτή η αποζημίωση που ζήτησαν οι Σαϊεντολόγοι για την παρουσία του «The Master» στην απονομή;

douglas

Οι παλιοί: από τον Μάικλ Ντάγκλας (βραβευμένο για τη «Φωλιά του Κούκου» και το «Wall Street») και τον Λίαμ Νίσον («Η Λίστα του Σίντλερ») μέχρι τη Μελίσα ΜακΚάρθι («Οι Φιλενάδες») και τη Ρις Γουίδερσπουν («Walk the Line»), νικητές και υποψήφιοι παλαιότερων ετών θα δώσουν το παρών.

berry

Οι ωραίες: Πολλές από τις οποίες έχουν κρατήσει και το χρυσό αγαλματάκι στα χέρια τους. Η Σάλμα Χάγιεκ («Frida»), η Νικόλ Κίντμαν («The Hours»), η Χάλι Μπέρι («Monster’s Ball»), άντε κι η Σάντρα Μπούλοκ («The Blind Side»), θα φέρουν επιφωνήματα στα χείλη των θεατών, ανεξάρτητα από το σε ποιον θα δώσουν τελικά το Οσκαρ.

bassey

Οι κυρίες της μουσικής: Ποια Grammy; Αληθινό Hall of Fame θα γίνει φέτος η οσκαρική τελετή, με ζωντανές εμφανίσεις της Αντέλ, της Νόρα Τζόουνς, της Μπάρμπρα Στρέιζαντ και της Σίρλεϊ Μπάσι, σε στιγμές που – ειδικά από τις δύο τελευταίες – θα μείνουν οπωσδήποτε στην ιστορία.

Συντονιστείτε στο Flix, στη σελίδα του στο Facebook και στο λογαριασμό του στο Twitter για να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί την 85η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ, από τα μεσάνυχτα της Κυριακής 24 Φεβρουαρίου μέχρι το πρωί της Δευτέρας.

Εκμεταλλευτείτε τις ώρες μέχρι την έναρξη της 85ης Απονομής των βραβείων Οσκαρ για να θυμηθειτε εδώ όλες τις φετινές υποψηφιότητες και τις προβλέψεις του Flix σε όλες τις μεγάλες κατηγορίες:

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη φετινή οσκαρική κούρσα στο ειδικό τμήμα του Flix που ανανεώνεται συνεχώς και θυμηθείτε την αποκλειστική ζωντανή μετάδοση των Οσκαρ από τη Νova στις 3.30 ώρα Κυριακής 24 Φεβρουαρίου προς Δευτέρα ξημερώματα.

Tags: Oscars 2013